Мінфін - Курси валют України

Встановити
28 травня 2019, 19:31

Альфа-Банк Україна відзначено у двох номінаціях на SME Banking Club Conference 2019 у Тбілісі

Альфа-Банк Україна став учасником 5-ї міжнародної банківської конференції Caucasus SME Banking Club Conference 2019, організатором якої виступив SME Banking Club. За підсумками заходу Альфа-Банк Україна з проектом онлайн-банку для МСБ «ОК, Альфа!» був відзначений відразу в двох номінаціях: «Найбільш інноваційний Банк 2018» і «ТОП-20 Business Online Banking 2019».

У Тбілісі відбулася 5-та міжнародна банківська конференція Caucasus SME Banking Club Conference 2019. Захід зібрав міжнародних та локальних експертів з мікро-, малого та середнього бізнесу для обговорення актуальних світових трендів та інновацій сегменту.

SME Banking Club провів аналіз функціоналу інтернет-банків понад 150 банків з 11 країн СНД і Кавказу. Банки були ранжовані за функціональністю їх інтернет-банків з урахуванням клієнтських потреб у фінансових і нефінансових послугах. За підсумками Альфа-Банк Україна з проектом онлайн-банку для МСБ «ОК, Альфа!» був відзначений відразу в двох номінаціях: «Найбільш інноваційний Банк 2018» і «ТОП-20 Business Online Banking 2019».

Онлайн-банк «ОК, Альфа!» — унікальний український проект, який пропонує простий доступ до банківських та додаткових послуг на єдиній онлайн-платформі. Система постійно розвивається і вдосконалюється, отримуючи новий або поліпшений функціонал кожні два тижні.

Оформити депозит з підвищеним доходом

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися