Мінфін - Курси валют України

Встановити
28 травня 2019, 12:58

ПриватБанк нараховує бонуси за покупки в Європі

З 25 травня до кінця серпня ПриватБанк та TaxFree4U виплачуватимуть клієнтам банку додатковий бонус 5 євро до суми першого відшкодування під час шопінгу в європейських країнах. TaxFree повертається з покупок на території Іспанії, Італії, Франції та Німеччини. Про це повідомляє прес-служба ПриватБанку.

З 25 травня до кінця серпня ПриватБанк та TaxFree4U виплачуватимуть клієнтам банку додатковий бонус 5 євро до суми першого відшкодування під час шопінгу в європейських країнах.
Фото: privatbank.ua

Як взяти участь в акції

Участь в акції не потребує реєстрації. Достатньо зробити покупки на суму від 500 євро та отримати повернення ПДВ за сервісом TaxFree4U. Також серед усіх учасників акції буде розіграно подарунковий сертифікат на 500 євро.

Крім того, якщо повернення ПДВ зараховується на картку Masterсard, клієнти мають нагоду отримати додаткові подарунки від міжнародної платіжної системи.

Читайте також: Українці першими у світі зможуть міняти дизайни карток в Apple Pay і Google Pay

Щоб отримати бонус 5 євро за шопінг у Європі, потрібно завантажити мобільний додаток на смартфон з App Store або Google Play, зареєструвати картку ПриватБанку в додатку та ввести промокод PRIVAT.

У межах співпраці ПриватБанку та TaxFree4U клієнти банку можуть отримувати повернення ПДВ з покупок на території Іспанії, Італії, Франції та Німеччини. Це можуть бути як великі торгові центри, так і приватні магазини.

Як повертається tax free


Для повернення tax free за допомогою TaxFree4U додайте інформацію про поїздку та завантажте чеки на куплені товари. Коли додаток автоматично сформує декларацію повернення ПДВ, її потрібно роздрукувати та пред’явити митному офіцеру в аеропорту вильоту. Декларацію з печаткою митниці та оригінали чеків можна залишити в партнерів TaxFree4U в аеропортах Європи або надіслати в український офіс компанії. Повернення ПДВ буде зараховано протягом 7 днів на картку ПриватБанку без додаткових комісій.

Читайте також: Автобусні квитки в Privat24 подешевшали на 10%

Нагадаємо, що «Мінфін» і Приватбанк запустили спільну рубрику — «Подорожі c Приват 24». Двічі на місяць «Мінфін» буде купувати квитки на потяг чи автобус в Приват 24 і відправлятися в найцікавіші та мальовничі куточки України. Про першу подорож ви можете прочитати тут.

Оформити картку Приватбанку «Універсальна»

Коментарі - 5

+
0
GrugoriyHoland
GrugoriyHoland
2 червня 2019, 19:39
#
Приват это хорошо!!! Карточку принимают и в Голландии и Франции и на Мальте, только один вопрос - это качество проверки продаваемой валюты! Сам«попал» менял перед отъездом (официально) под декларацию доллары на евро, и тут же в этом отделении сделал Свифт перевод, остальную наличку в Евро ( купюры по 50 и сто евро повез с собой ) итог, рассчитывался сотней в Голландии - купюра фальшивая, не приятные беседы с полицейскими, деньги изьяли и отпустили, звоню в Приват проверили историю, и ответ - такое бывает, (внимание) привезите купюры мы обменяем!!! Уверен, что прочитает кто то из Привата, и скажет что враньё, пишите в личку дам всю. информацию!!!
+
0
annz2019
annz2019
12 вересня 2019, 17:03
#
Пользуюсь сервисом уже около 2х лет. В акции не участвовала, но сервис хороший
+
0
GoldStar24
GoldStar24
12 вересня 2019, 17:22
#
Сервисом пользовался - средства вернули не мгновенно, но довольно быстро. 
так совпало, что как  раз скупился суммарно на 900 с чем то евро и попал на конкурс. к сожалению, не выиграл =(
+
0
VladBrelok
VladBrelok
12 вересня 2019, 17:28
#
Пользуюсь этим сервисом почти год, среди всех известных мне таксфри компаний, у них самый большой процент и хорошая тех. поддержка, которая мне не раз помогала)
+
0
makes
makes
12 вересня 2019, 17:37
#
Пользовался несколькими сервисами, у этой компании не только процент возврата самый высокий, но и в сапорте работают очень компетентные, внимательные и умные работники.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися