Мінфін - Курси валют України

Встановити
23 травня 2019, 18:12

Креді Агріколь Банк отримав нагороду FinAwards 2019

15 травня фінансові портали «Мінфін» і Finance.ua вручили нагороди українським банкам, зазначивши особливі досягнення. Засновники премії разом з авторитетним журі визначили переможців у 15 номінаціях.

Креді Агріколь Банк отримав нагороду FinAwards 2019 в номінації «Краща кредитна карта VIP». Карта Infinity удостоєна нагороди «Вибір експертів. Вигідна пропозиція». У неї найнижча вартість обслуговування кредитного ліміту на термін 12 місяців.

Можливості карти

  • Можливість оформлення кредитної лінії з лімітом до 500 000 грн. з пільговим періодом до 55 днів за ставкою від 0,01% річних.
  • 6 безкоштовних візитів з картою Visa Infinite і 2 візиту в рік з Visa Platinum в понад 1000 бізнес-залів підвищеного комфорту в аеропортах по всьому світу
  • Безкоштовний доступ до комфортних бізнес-залах Mastercard в зоні внутрішніх і міжнародних рейсів в терміналі D міжнародного аеропорту «Бориспіль», а також міжнародного аеропорту «Київ» *
  • Безкоштовна упаковка валіз 2 рази в рік в міжнародному аеропорту «Бориспіль».
  • Можливість пройти в експрес-режимі реєстрацію на рейс, здачу багажу, коридор авіаційної безпеки, паспортний контроль при відправленні і прибутті в терміналі D міжнародного аеропорту «Бориспіль» *.
  • Безкоштовна і цілодобова інформація рекомендаційного, довідкового або організаційного характеру по Вашому запиту
  • Захист покупок протягом 90 днів після покупки
  • Додаткова гарантія від виробника на товари придбані за допомогою карти Visa Infinite
  • Повне страхування клієнта і його сім'ї під час подорожі
  • Спеціальні умови оформлення депозитних вкладів та кредитування, безкоштовна оренда індивідуального сейфа на 60 днів, безкоштовні валютні перекази і інші додаткові переваги.

Розміщуєте депозит— отримайте бонус від «Мінфіну» 

Відбір претендентів на участь в номінаціях FinAwards 2019 тривав два місяці. Ключовими критеріями при відборі банку були досягнення фінустанов або їх представників у розвитку роздрібних продуктів, впровадженні нових технологій і підвищення стандартів сервісу за підсумками 2018 року. Згідно з умовами відбору, всі дані можна було легко знайти і перевірити в відкритих джерелах.

Банки самі пропонували продукти — депозити, кредити та платіжні картки, які вважали гідними нагороди.

Переможців визначала команда авторитетних експертів, серед яких директор Незалежної асоціації банків України Олена Коробкова, голова правління Всеукраїнської асоціації фінкомпаній Анна Замазеева, президент асоціації платіжних систем UAPS Антоніна Мурашко, віце президент Expobank CZ Олексій Александров, партнер компаній Adecco Анастасія Шевченко, представник компанії «GfK Ukraine »Лідія Кулиба, фінансовий аналітик« Мінфіну »Олексій Козирєв.

Нагадаємо, церемонія вручення нагород FinAwards 2019 відбулася 15 травня в київському нічному клубі D.Fleur. Організатором заходу виступила компанія BankOnline, а Генеральним партнером — платіжна система Mastercard.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися