Мінфін - Курси валют України

Встановити
20 травня 2019, 16:20

Forward Bank відкрив Центр обслуговування клієнтів у м. Черкаси

20 травня 2019 року Forward Bank офіційно відкрив Центр обслуговування клієнтів в м. Черкаси.

Оператори Центру обслуговування клієнтів Forward Bank здійснюють цілодобову підтримку клієнтів банку з усієї України: надають інформацію про послуги банку, проводять дистанційний продаж продуктів і послуг, допомагають клієнтам оперативно вирішувати фінансові питання.

«Протягом 2019 року наш Центр в Черкасах планує суттєве розширення напрямів діяльності та активний набір співробітників на Черкащині. Якщо зараз тут працює 50 осіб, то вже до кінця року плануємо працевлаштувати в Черкасах та області близько 200-ти. Всі працівники офіційно працевлаштовуваються та сплачують податки в міський бюджет Черкас. Для цього ми продовжимо активну співпрацю з провідними вищими навчальними закладами міста та державними установами міста і області», — розповів Андрій Кисельов, Голова Правління Forward Вank, який завітав до Черкас на відкриття підрозділу.

Центр працює у відповідності до найвищих європейських стандартів якості в обслуговуванні. Кадрова політика банку направлена на навчання та розвиток професійних компетенцій, заохочення кар'єрного зростання співробітників через систему мотивації і програм довгострокового розвитку персоналу.

«Мені приємно, що керівництво банку, акціонери обрали саме наше місто, це говорить саме про те, що нас визнають, те що нам довіряють і це говорить про те, що ми працюємо на перспективу», – сказав Заступник міського голови Ігор Волошин, якій відвідав офіційне відкриття Центру.

У Forward Bank визнають і цінують досягнення кожного працівника, заохочують ініціативу і творчий підхід, створюють своїм працівникам максимально зручні умови праці, що сприятимуть реалізації та розвитку їх професійного та особистісного потенціалу.

Директор черкаського міського центру зайнятості Оксана Щербак зазначила: «Маємо на обліку понад 100 колишніх банківських працівників. Ще 20 фахівців мають досвід роботи в колл-центрі, у спілкуванні з людьми. Зараз на ринку праці 70% безробітних – люди з вищою освітою. Думаю, це непоганий резерв для таких роботодавців, як Форвард Банк. Ми завжди раді будемо допомогти таким роботодавцям».

Замовити картку «EasyPay» Банку Форвард

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися