Мінфін - Курси валют України

Встановити
18 травня 2019, 14:30

Карта monobank — «Краща кредитна карта mass» за версією FinAwards 2019

На FinAwards 2019, який пройшов у Києві 15 травня, за перші місця в 15 номінаціях змагалися 28 банків нашої країни. У номінації «Краща кредитна карта mass» перемогу здобула карта мобільного банку monobank.

Критерії вибору

  • У цій номінації брали участь банківські картки класу classic або standart зі встановленим кредитним лімітом (НЕ овердрафт), що дозволяють клієнтам користуватися засобами банку в межах встановленого ліміту.
  • Важлива умова для карт: кредитна карта може бути оформлена будь-якому новому клієнтові (який не є чинним клієнтом банку) без довідки про доходи.

Спеціальну нагороду «Вигідна пропозиція» в цій номінації забрав Sky Bank зі «Ощадної картою». Експерти віддали їй пальму першості після підрахунків вартості обслуговування кожної з карток на місяць за умови внесення на карту готівки в розмірі 10 000 грн, видаткових операцій на суму 5000 грн (у пропорції 50 на 50%) і незнижуваного залишку 5 000 грн.

Третє місце у ПУМБ і карти «Турботлива».

Друге місце посів банк Конкорд з картою «inJoy».

А ось переможцем номінації «Краща кредитна карта mass» стала карта від monobank.

Умови карти monobank

  • Пільговий період — до 62 дні
  • Процентна ставка — 3,2
  • Поповнення — безкоштовно
  • Відсоток на залишок -10%

Порівняти умови кредитних карт усіх банків

«Минулого року ми виграли в номінації« Необанк». Тоді у нас було всього кілька тисяч клієнтів. Ми мріяли про мільйон. І мрії збуваються! Через рік monobank — найбільш швидкозростаючий необанк у світі. І в нас вже мільйон клієнтів. І ми отримуємо нагороду за кращу кредитну карту mass», — говорить Юлія Акуленко, заступник голови правління monobank.

На запитання, які ще карти для особливих категорій населення (студенти, військові, пенсіонери) планує випустити monobank, Юлія відповіла: «Наш банк — це банк для клієнтів зі смартфонами. Зараз смартфони не тільки у молоді. Вже один секрет, один спойлер є. Незабаром у нас буде карта для дітей. Її випуск плануємо вже до першого вересня — треба встигнути до школи».

Коментарі - 1

+
+15
Qwerty1999
Qwerty1999
18 травня 2019, 16:08
#
Monobank junior в планах к сентябрю.

А что слышно о перспективах monobank grandmother?
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися