Мінфін - Курси валют України

Встановити
17 травня 2019, 16:06

Кредитка для подорожей від ОТП Банку отримала нагороду FinAwards 2019

15 травня відбулася церемонія нагородження кращих українських банків FinAwards 2019. Фінансові портали «Мінфін» і Finance.ua вручили банкірам нагороди в 15 категоріях.

У номінації «Кобрендингова карта» перемогла кредитна карта OTP Tickets Travel Card от ОТП Банка.

Друге місце в номінації дісталося карті «EasyPay кобренд» від Форвард Банку, третє місце — карті «Портмоне» від Банку Кредит Дніпро.

Критерії вибору

У номінації брали участь банківські карти, які є спільною пропозицією банку з одним або декількома компаніями-партнерами, що дозволяє клієнут отримувати знижки або бонуси від партнерів чи банку при їх використанні.

Важлива умова — доступність. Карту може оформити будь-який клієнт без обмеження, а пропозиція діє на постійній основі.

Умови карти Tickets Travel Card

  • Зняття готівки без комісії
  • Кредитний ліміт 200 тис. грн
  • Відсутність комісії за конвертацію при розрахунках за кордоном
  • Безконтактні розрахунки за технологією PayWave
  • Оплата покупок смартфоном через GooglePay

Нарахування бонусів

  • До 2% з кожної покупки
  • Знижка 50% на поїздки в / з аеропорту на Uber
  • 2% за розрахунки на Tickets.ua
  • 1% онлайн покупки і розрахунки за кордоном

Бонусами по карті можна оплатити авіаквитки, квитки на поїзд, автобус, в кіно, на концерти. Також бонусами можна оплатити проживання в готелі в Україні і за кордоном.

«OTP Tickets Travel Card— це ко-бренд, який вже кілька років є кращим в Україні. Ми його розробили з партнером Tickets.ua. Це кращий продукт для мандрівників, оскільки має ще й найвигідніший курс конвертації валют. Останнє, що ми запустили — можливість розплатитися засобами кешбеку за готель.

Оформити депозит в OTP Банку з бонусом від «Мінфіну»

Крім того, у нас завжди є акційні пропозиції по карті. Наприклад, недавно у нас стартувала акція, у межах якої наші клієнти можуть виграти значну знижку на подорож.

А зараз всі власники карти Tickets UA беруть участь в розіграші 5 автомобілів-кросоверів. Це безпрецедентна акція в Україні, яка дуже подобається нашим клієнтам. І, що приємно, сьогодні вже клієнти рекомендують цю карту близькому колу знайомих і рідних», — розповіла Леся Сирота, директор з продажу роздрібного бізнесу та управління мережею АТ «ОТП Банк».

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися