Мінфін - Курси валют України

Встановити
13 травня 2019, 14:20

Підвищення цін близько… готуйся до 8Р

15 травня ціни на всі категорії квитків конференції 8Р 2019 підвищаться. Ти ще можеш заощадити до 2000 грн на кожному!

Цього року 8Р відбудеться 13 липня та збере 1800+ учасників. Вони стануть свідками найпотужнішої битви за звання «Кращий спікер» конференції 8Р.

45+ спікерів-професіоналів своеї ніші готові робити найсоковитіші, корисні та практичні доповіді, палити найсекретніші фішки, щоб стати №1.

У потоці Інтернет-маркетинг для бізнесу доповіді для тебе готують: David Braun (Weblium), Іван Портной (Prom.ua), Олександр Жиляєв (Comfy.ua), Андрій Буренок (TripMyDream), Олексій Тараненко (Rozetka.ua), Олексій Вітченко (Founder группи IT компаній та венчурний інвестор), Костянтин Червяков (Ringostat).

Любиш брати від життя все? Вільно пересувайся між пятьма потоками та отримуй максимум корисної інформації:

SEO для фахівців: Internet Marketing Ninjas, Serpstat, Firelink.Media, just-magic.org, SEOINC, AdmixGlobal, Netpeak Software;

PPC для фахівців: Школа веб-аналітики Андрія Осипова, eLama, ЛУН, OZON.travel;

Арбітраж трафіку: Barium, RichAdvert, Seo.Ua;

SMM&Digital: Планета Кіно, Median Ads, Grape, NGN.Agency, Sigma, Soda.

Одними доповідями акули інтернет-маркетингу не обмежаться. Протягом всього дня учасники зможуть поспілкуватися з кожним спікером особисто. Для цього у них буде 5 залів, 2 шатра, 2 лаунж-зони, тераса і безліч міні-локацій для нетворкінгу.

В кінці вечора відбудуться легендарні панельні дискусії. Головною зброєю, як учасників, так і спікерів, стануть найсекретніші та дієві фішки інтернет-маркетингу. Умови перемоги прості: хто спалив найбільше фішок, той і №1!

Не забувай про виставку стендів 8Р, де топові компанії будуть ділитися своїми лайфхаками. Збирай наклейки на стендах, заповнюй квест-карту і вигравай супер-цінні призи на закритті конференції! Не виграв нічого на закритті? Не біда, адже це та сама win-win situation. Ти вже точно обзавівся десятками корисних контактів, отримав класні знижки та масу ніштяків на стендах.

А в кінці вечора тебе чекає найзапальніша Beach Afterparty ever! Відзначимо ювілей 8Р як годиться: з тамадою, конкурсами та тортом зі свічками.

Упевнений, що зможеш таке пропустити? Лови промокод на знижку 10% Minfin_8P та пам'ятай: підвищення цін близько!

«Купити квиток»

Організатори — агенство інтернет-маркетингу Netpeak та Octopus Events.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися