Мінфін - Курси валют України

Встановити
10 травня 2019, 9:40

Найбільше грошей бізнес зберігає в Укргазбанку

За підсумками першого кварталу в рейтингу банків за обсягом залучених коштів бізнесу на першу сходинку піднявся державний Укргазбанк (50,1 млрд грн), раніше лідирував Приватбанк. Про це пише Finbalance з посиланням на дані НБУ.

За підсумками першого кварталу в рейтингу банків за обсягом залучених коштів бізнесу на першу сходинку піднявся державний Укргазбанк (50,1 млрд грн), раніше лідирував Приватбанк.
Фото: finclub.net

Основні цифри

Повідомляється, що на початку року Укргазбанк був на третьому місці за обсягом залучених коштів бізнесу.

Водночас державний Укрексімбанк зберіг другу позицію (48,5 млрд грн).

Оформіть депозит та отримайте бонус до 1,8% річних від суми вкладу

Приватбанк (43 млрд грн) перемістився на третє місце, тоді як на початку року був першим.

Читайте також: Які банки були збитковими в 1 кварталі

За даними НБУ, за перші три місяці року Укргазбанк став лідером по зростанню депозитного портфеля суб'єктів господарювання (+ 14,1%). За ним зі значним відставанням йшов Креді Агріколь Банк (+ 8,7%) і Укрексімбанк (+ 2,7%).

Найбільше коштів бізнесу в січні-березні втратили Приватбанк (-9,3%), Райффайзен Банк Аваль (-9,4%), Укрсиббанк (-12,3%).

Водночас Приватбанк залишається найприбутковішим українським банком. У першому кварталі його прибуток склав 7,6 млрд грн.

Коментарі - 1

+
+15
AleksandrBank
AleksandrBank
10 травня 2019, 10:32
#
Они бизнесу предлагают нереальные ставки под 15-16,5%, при этом кредитование также на низком уровне относительно. Отчет по результатам за 1 кв. 2019 показывает АБ «УКРГАЗБАНК» 54 273 млн. грн. Это смешно для такого банка.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися