Мінфін - Курси валют України

Встановити
7 травня 2019, 11:40

Morgan Stanley йде з Росії

Банк Morgan Stanley через дев'ять місяців має намір припинити свою діяльність в Росії. Про це йдеться у фінансовій звітності організації, передає «Уніан».

Банк Morgan Stanley через дев'ять місяців має намір припинити свою діяльність в Росії.
Фото: usnews.com

Що відомо

У документі, опублікованому ТОВ «Морган Стенлі Банк», вказується, що в першому кварталі 2020 року фінансова організація має намір подати в Банк Росії заяву про припинення діяльності.

«Група планує відмовитися від банківської, брокерської та депозитарної ліцензій і добровільно ліквідувати відповідні бізнес-підрозділи», — йдеться у звітності.

Довідка

Morgan Stanley відкрив представництво в Росії в 1994 році, в 2005 році ТОВ «Морган Стенлі Банк» отримало ліцензію на здійснення банківської діяльності, а також ліцензії професійного учасника ринку цінних паперів на дилерську, брокерську і депозитарну діяльність.

Читайте також: «Дочка» російського Сбербанку з початку року показує збитки

У 2008 році ТОВ «Морган Стенлі Банк» отримало безстрокову брокерську ліцензію, а також безстрокові ліцензії на дилерську та депозитарну діяльність.

Зараз основні напрямии роботи банку — конверсійні операції, операції на грошовому ринку, з цінними паперами та похідними фінансовими інструментами, надання інвестиційно-фінансових послуг клієнтам (злиття і поглинання, первинне розміщення акцій тощо).

Коментарі - 2

+
+49
AleksandrBank
AleksandrBank
7 травня 2019, 12:04
#
Все уходят с «смиттезвалища».
+
0
yarg
yarg
7 травня 2019, 13:16
#
Бизнес там закончился.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися