Мінфін - Курси валют України

Встановити
22 квітня 2019, 17:53

ФГВФО оновив список боржників банків-банкрутів

ФГВФО оприлюднив оновлені станом на 1 квітня списки усіх позичальників, керівників та колишніх акціонерів неплатоспроможних банків, які ще мають повернути свої борги, згідно з рішенням судів, станом на початок другого кварталу 2019 року. Про це йдеться в повідомленні ФГВФО.

ФГВФО оприлюднив оновлені станом на 1 квітня списки усіх позичальників, керівників та колишніх акціонерів неплатоспроможних банків, які ще мають повернути свої борги, згідно з рішенням судів, станом на початок другого кварталу 2019 року.
Фото: bankibankroty.ru

У Фонді нагадують, що до списків включено осіб, які на дату складання переліку не погасили у повному обсязі суму боргу, визначену до стягнення з них судовими рішеннями. Списки містять дані щодо всіх боржників, незалежно від розміру заборгованості. 

СПИСОК

Довідка

  • Дані оприлюднюються відповідно до Листа про наміри уряду і Нацбанку до Міжнародного валютного фонду від 5 грудня 2018 року та положень Меморандуму про економічну та фінансову політику.
  • Вперше Фонд опублікував списки боржників на своєму офіційному сайті у березні 2019 року, надалі дані оновлюватимуться щоквартально. 

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися