Мінфін - Курси валют України

Встановити
19 квітня 2019, 17:59

UKRSIBBANK запрошує на довгі ночі короткого метру

UKRSIBBANK BNP Paribas Group – ексклюзивний партнер кінопрограми фестивалю «Французька весна» в Україні — запрошує усіх на Довгі ночі короткого метру, що розпочнуться 19 квітня та проходитимуть у Києві, Одесі, Львові, Дніпрі, Харкові, Вінниці, Сумах, Миколаєві, Запоріжжі, Рівному та Луцьку.

«Довгі ночі короткого метра» стали гарною та очікуваною традицією фестивалю. Про підтримку такого виду сучасного кіномистецтва кажуть, що це як сприяти мистецтву майбутнього. Але, насамперед, це означає підтримку митців сьогодення у їхньому бажанні творити кіно. «Короткий метр» — добірка різнопланових новел від анімаційних творів без слів до знятого на ручну камеру художнього кіно, що захоплює глядача і розпалює його цікавість побачити наступний «метр». Цього року на глядачів чекає краща колекція французьких короткометражок, більшість фільмів «Ночей» були представлені на міжнародних кінофестивалях в Каннах, Клермон-Феррані, Нью-Йорку і Торонто.

UKRSIBBANK підтримує Французьку весну в Україні вже 13 років. Разом з тим основний акціонер UKRSIBBANK — BNP Paribas підтримує світовий кінематограф вже більше 100 років. Зокрема, у Франції BNP Paribas є партнером фактично кожного другого фільму.

Крім того, BNP Paribas підтримує культові кінотеатри та реставрує старовинні стрічки і водночас сприяє розвитку інновацій, зокрема, віртуальної реальності у кіно. Банк є партнером низки провідних європейських кінофестивалів: у Довілі, Каннах, церемонія Сезар, фестиваль братів Люм’єрів тощо.

Дізнатися більше та навіть виграти квитки у кіно можна на офіційній сторінці банку у Facebooк.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися