Мінфін - Курси валют України

Встановити
3 квітня 2019, 18:40

СК «Альфа Страхування» запускає акцію до Всесвітнього дня здоров’я

6 квітня 2019 року СК «Альфа Страхування» розпочинає акцію в честь Всесвітнього дня здоров’я, яка триватиме до 10 квітня 2019 року і пропонує знижку 10% на всі програми добровільного медичного страхування (ДМС). Інформація щодо програм ДМС тут.

Основні умови акційної пропозиції:

— Діє виключно для фізичних осіб.

— Початок дії договору страхування ДМС — не пізніше 20 квітня 2019 року;

— За одним договором можуть бути застраховані від 1 до 5 осіб;

— Акційні умови можуть бути застосовані як для нових застрахованих осіб, так і при пролонгації діючого договору страхування;

— Страховий платіж сплачується одноразово до дати початку дії договору страхування (при сплаті платежу частинами акційні умови не застосовуються);

— Додатково діють знижки для страхування сімей.

Всесвітній день здоров’я святкують 7 квітня, починаючи ще з 1950 року. Кожного року Всесвітня Організація Здоров’я (ВОЗ) підіймає важливі питання, направлені на залучення уваги людства до проблем охорони здоров’я. В 2019 році у Всесвітній день здоров’я ВОЗ вирішила привернути увагу до теми «Загальне охоплення послугами охорони здоров’я для всіх і всюди». Ідея теми полягає в тому, щоб забезпечити людям можливість отримання якісних та доступних послуг з охорони здоров’я в потрібному місці, в потрібний час.

СК «Альфа Страхування» підтримує наміри зробити більш доступними послуги з охорони здоров’я для громадян. Для оформлення договорів страхування ДМС за акційними умовами, будь ласка, звертайтесь до регіональних офісів компанії, або до контакт-центру: 0 800 30 99 99 (безкоштовно в межах України з номерів українських операторів).

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися