Мінфін - Курси валют України

Встановити
1 квітня 2019, 16:00

Затверджені HR-компанії для пошуку кандидатів в наглядові ради банків

Міністерство фінансів затвердило HR-компанії для пошуку кандидатів в наглядові ради Ощадбанку, Приватбанку і Укрексімбанку. Про це повідомила міністр фінансів Оксана Маркарова у Facebook.

Міністерство фінансів затвердило HR-компанії для пошуку кандидатів в наглядові ради Ощадбанку, ПриватБанку і Укрексімбанку.
Фото: rb.ru

Що відомо

  • Міністерство фінансів затвердило рекрутингову компанію Pedersen and partners для пошуку претендентів на посаду незалежних членів до наглядової ради державного Ощадбанку, Ward Howell Ukraine - для пошуку кандидатів до наглядової ради Укрексімбанку, а також Talent Advisors, що входить до міжнародної мережі Odgers Berndtson Ukraine, - для підбору претендентів в наглядову раду ПриватБанку.

«Я і три суперпрофі в кадровому підборі, Odgers Berndtson Ukraine, Pedersen and partners і Ward Howell Ukraine, які разом з нами і міжнародними експертами шукатимуть по шість кандидатів на посади незалежних членів наглядових рад ПриватБанк, Ощадбанк і Ексімбанк», - написала Маркарова.

Довідка

Верховна Рада на початку липня 2018 року прийняла закон про реформування наглядових рад державних банків, згідно з яким наглядова рада держбанків повинен складатися з дев'яти членів. З них шість мають бути незалежними, три - представниками держави, по одному від президента, Кабінету міністрів і парламенту.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися