Мінфін - Курси валют України

Встановити
25 березня 2019, 8:24

Авіакомпанії обвалили ціни на авіаквитки Київ-Франкфурт

Авіакомпанії, що мають найбільшу частотність польотів на лінії Київ-Франкфурт, Lufthansa і МАУ знизили ціни на авіаквитки до 2900 грн в обидві сторони з урахуванням зборів. Про це пише avianews.

Авіакомпанії, що мають найбільшу частотність польотів на лінії Київ-Франкфурт, Lufthansa і МАУ знизили ціни на авіаквитки до 2900 грн в обидві сторони з урахуванням зборів.
Фото: segodnya.ua

Коли доступні перельоти

  • Перельоти з української столиці в діловий центр Німеччини з промо-тарифами доступні на всю літню навігацію — з квітня до кінця жовтня 2019 року. Авіаквитки в продажу як на сайтах авіаперевізників, так і через агенції.

Що входить у вартість — Lufthansa

  • У вартість перельоту Lufthansa входить перевезення основного предмета ручної поклажі з габаритами до 55х40х23 см і вагою до 8 кг і додаткового, наприклад, ноутбука, з габаритами до 40х30х10 см.
  • На борту пасажирам надаються гарячі, алкогольні і газовані напої, а також снек або сендвіч.

 Кращі кредитні картки для мандрівників

Що входить у вартість — МАУ

  • МАУ дозволяє безкоштовно провозити один предмет з габаритами до 55х40х20 см і вагою до 7 кг.
  • За додаткову плату — 15 євро — пасажир може взяти друге місце ручної поклажі з габаритами до 40х30х10 см і вагою до 5 кг.

Коментарі - 1

+
0
AleksandrBank
AleksandrBank
25 березня 2019, 10:13
#
Сам воспользовался в прошлую пятницу, цены удивили на эти полеты, особенно МАУ, цены ниже чем Lufthansa, Виз Эйр, Райнар.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися