Мінфін - Курси валют України

Встановити
14 березня 2019, 12:28

ФГВФО змінив ліквідатора в Фортуна-банку

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб звільнив від обов'язків ліквідатора Фортуна-банку Андрія Федорченко і призначив Володимира Кухарєва. Про це йдеться в повідомленні фонду.

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб звільнив від обов'язків ліквідатора Фортуна-банку Андрія Федорченко і призначив Володимира Кухарєва.
Фото: stockworld.com.ua

Виконавчою дирекцією Фонду прийнято рішення від 11 березня про зміну уповноваженої особи фонду на ліквідацію Фортуна-банку.

З 14 березня призначений провідний фахівець з питань врегулювання неплатоспроможності банків відділу організації процедур ліквідації неплатоспроможних банків департаменту управління активами Кухарєв, якому делеговані повноваження ліквідатора в частині збереження активів банку.

Раніше «Мінфін» повідомляв, що 22 лютого 2017 року НБУ вирішив ліквідувати Фортуна-банк.

Фортуна-банк працював на ринку України з 2002 року і входив до групи невеликих фінустанов за обсягом активів.

Коментарі - 1

+
+15
Irina Irina
Irina Irina
14 березня 2019, 13:53
#
Мне рассказывали, как заходят ликвидаторы в банк — выбирают себе самое лучшее имущество банка и не выставляют его на торги, «ждут» (там есть этапы снижения цен на имущество), когда будет стоить «копейки» и покупают для себя… Вместо того, чтобы правильно работать с вкладчиками и заемщиками. Это очень «хлебная» должность.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися