Мінфін - Курси валют України

Встановити
12 березня 2019, 15:29

Рефінансування кредитів від Мегабанку як рятівний круг для клієнтів у 2019 році

Попит на рефінансування кредитів у Мегабанку в 2018 році зріс більш, ніж в два рази в порівнянні з 2017 роком. На початок 2019 року ця динаміка зберігається.

Як розповів начальник управління продажів роздрібних продуктів Мегабанку Сергій Хорик, зростаючий попит на послугу рефінансування пояснюється декількома факторами: закредитованістю населення в інших банках, а також дуже вигідними для клієнтів процентними ставками на даний продукт в Мегабанку.

Рефінансування від Мегабанку – це унікальна можливість «вбити трьох зайців одним пострілом»: об'єднати всі кредити в одному банку, знизити фінансове навантаження на сімейний бюджет і отримати кредит більше суми заборгованості в інших банках. А це дозволяє не тільки погасити кредити в інших банках, а й отримати готівкові кошти для інших витрат на більш вигідних умовах.

Клієнти Мегабанку оцінили привабливі умови продукту «Рефінансування» і простоту оформлення. При кредиті до 25 тис. гривень від клієнта вимагається лише паспорт та ідентифікаційний код. Якщо сума понад 25 тис. грн – необхідна довідка про доходи. Максимальна сума рефінансування становить 100 тис. грн.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися