Мінфін - Курси валют України

Встановити
11 березня 2019, 18:10

Вкладники Мегабанку отримали в подарунок нові телевізори

Мегабанк підбив підсумки акції для вкладників, в ході якої були розіграні три телевізори серед клієнтів, які відкрили депозитний вклад в нашому банку в період з 18-го лютого до 6-го березня.

Переможцями акції стали клієнти з Києва, Харкова та Львова.

Серед щасливих переможців – працівник метрополітену, співробітник бібліотеки і пенсіонерка. Двоє з переможців уже не перший рік є клієнтами нашого банку, а переможниця зі Львова стала клієнтом Мегабанку в червні 2018 року і вже отримала в подарунок сучасний рідкокристалічний телевізор з діагоналлю екрану 32 дюйми. За словами клієнтів, вони обрали Мегабанк через вигідні процентні ставки та зручності в обслуговуванні.

«Коли я побачила, що у вас хороші відсотки, то подумала, навіщо тримати гроші в іншому банку, і оформила депозит в Мегабанку, – зазначила переможниця зі Львова Марія-Софія Іванівна.

Нагадаємо, це не перший розіграш призів, який проводить Мегабанк для своїх вкладників. У минулому році наші клієнти вигравали золоті злитки вагою 5 г. і романтичну подорож на двох до Праги. Для постійних клієнтів банку діють програми лояльності, що дозволяють користуватися банківськими продуктами на максимально вигідних для клієнта умовах.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися