Мінфін - Курси валют України

Встановити
10 березня 2019, 14:24

Приватбанк продає благодійні світшоти в Telegram

Приватбанк запустив благодійні продажі мерча за допомогою Telegram-бота @privatbank_original_bot. 10% від кожної покупки брендованого світшота STYPENDIIA будуть перераховані в благодійний фонд «Допомагати просто». Про це повідомляє прес-служба банку.

Приватбанк запустив благодійні продажі мерча за допомогою Telegram-бота @privatbank_original_bot. 10% від кожної покупки брендованого світшота STYPENDIIA будуть перераховані в благодійний фонд «Допомагати просто».
Фото: segodnya.ua

«Ми не планували продавати мерч. Перші п'ять світшотів STYPENDIIA ми зробили для конкурсу до 14 лютого в Instagram. Але ми були просто вражені кількістю коментарів підписників. Конкурс тривав тиждень, а директ стали засипати запитаннями, де і як можна купити світшоти. Тоді ми провели опитування в stories і отримали більше тисячі кліків «так» на покупку. Тож вирішили робити платформу для продажу - бота в Telegram», - розповідає smm-менеджер Приватбанку.

Зараз в банку думають над реалізацією колекції, для створення якої, можливо, залучатимуть українських дизайнерів. Частину грошей від продажу мерча також передадуть на благодійність.

Замовити кредитну картку «Універсальна» Приватбанку онлайн

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися