Мінфін - Курси валют України

Встановити
6 березня 2019, 14:36

Ідеальна депозитна Весна від Ідея Банку

Банк вітає усіх жінок зі святом весни, запрошує розмістити гривневий депозит та отримати додаткових +8% річних до ставки депозиту!

Для отримання Депозитного продукту «Весняний» з підвищеною відсотковою ставкою достатньо завітати до відділення Ідея Банку в період з 01.03. по 23.03.2019 та оформити депозит терміном від шести місяців.

Довіра і надійність, турбота проклієнтів –одні з основних цінностей нашого банку. Ми дбаємо про наших клієнток – жінок і напередодні свята робимо їм невеличкий подарунок для реалізації весняних мрій та ідей, – розповідає Міщенко Сергій Леонідович, директор Департамент розвитку продуктів. Оформити депозит може будь-яка жінка, яка завітає у відділення банку. Але поспішайте — акція діє лише до 23 березня 2019 р.

В рамках акції клієнти можуть оформити гривневі депозити, терміном від 6 місяців, з вибором способу виплати відсотків — щомісяця або в кінці терміну. Про деталі акції ви може дізнатися в будь-якому відділенні Ідея Банку або зателефонувавши до цілодобового контакт-центру банку за телефоном 0 800 50 80 60 (всі дзвінки у межах України зі стаціонарних телефонів безкоштовні).

Замовити картку «Card Blanche White» Ідея Банку

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися