Мінфін - Курси валют України

Встановити
5 березня 2019, 14:50

Мобільний додаток ПУМБ Online завантажили понад 300 тис. раз

Все більше клієнтів Першого Українського Міжнародного Банку (ПУМБ) вибирають в якості основного каналу обслуговування мобільний додаток ПУМБ Online.

З січня 2019 року зафіксовано 150 тис. завантажень мобільного додатка, що на 106% більше у порівнянні з показниками на кінець минулого року. В цілому, клієнти банку встановили додаток з моменту його випуску в листопаді минулого року понад 300 тис. разів.

«Така кількість завантажень перевищила наші найсміливіші очікування. Перш за все, це означає, що рішення зробити «з нуля» мобільний додаток ПУМБ Online було правильним і необхідною умовою для надання якісного сервісу клієнтам банку. З кожним місяцем кількість транзакццй і частка операцій в мобільному додатку в порівнянні з веб-версією неухильно зростає. А з березневим релізом додатки, де з'являться зручні шаблони грошових переказів, активність клієнтів в мобільному додатку ще більше посилиться », — прокоментував Директор департаменту Операційний сервісний центр Михайло Сергієнко.

Як показує статистика, мобільний телефон стає основним майданчиком для управління фінансами. Якщо в січні цього року серед клієнтів, які регулярно використовують digital-канали, тільки 28% віддавали перевагу мобільного банкінгу, то в лютому цей показник збільшився вже до 34%.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися