Мінфін - Курси валют України

Встановити
4 березня 2019, 18:20

У 2019 році Ощадбанк планує збільшити еквайрингову мережу на 25%

Ощадбанк зміцнює свої позиції на ринку торгового еквайрингу.

За підсумками роботи в 2018 році еквайрингова мережа Ощадбанку збільшилась майже на 10 тис. POS-терміналів. Це забезпечило приріст частки ринку на 0,9%, що є найкращим результатом серед усіх банків, які надають послуги еквайрингу в Україні. Станом на початок 2019 року термінальна мережа Ощаду перевищила 45 тис. одиниць, які обслуговують майже 40 тис. торгово-сервісних підприємств. У 2019 році Ощадбанк планує збільшити еквайрингову мережу на 25%.

Майже 85% всього термінального парку банку приймає до оплати платіжні засоби з NFC-технологіями, включаючи найсучасніші Apple Pay, Google Pay, NFC-кільця. За офіційною статистикою Національного банку України Ощадбанк посідає ІІ місце на ринку еквайрингу.

Протягом 2018 року через POS-термінали Ощадбанку було проведено більше 376 млн операцій оплати товарів та послуг на загальну суму майже 72 млрд грн, що в 1,5 разу більше за кількістю та в 1,7 разу – за обсягом операцій порівняно з минулим роком.

«2018 рік ознаменувався для еквайрингу Ощадбанку не лише розширенням термінальної мережі й залученням нових партнерів. Ощад впровадив унікальні масштабні проекти, спрямовані на популяризацію безготівкових розрахунків. Це організація повного cashless на території наймасштабнішого музичного фестивалю країни Atlas Weekend, облаштування POS-терміналами НСК «Олімпійський» під час фіналу Ліги чемпіонів УЄФА-2018 та «Зимової Країни на ВДНГ», початок побудови комплексу платіжної інфраструктури на найбільшому продуктовому ринку «Столичний» у Києві, супроводження розрахунків на всіх фестивалях Ulichnaya eda, книжкових, гастрономічних, музичних, спортивних, бізнес-подіях у різних містах країни. У 2019 році ми зосередимось на нових проектах та запропонуємо клієнтам та партнерам додаткові можливості POS-терміналів», – відзначив Антон Тютюн, заступник голови правління Ощадбанку.

Ощадбанк забезпечує послугу еквайрингу для майже 18 тис. клієнтів, серед яких вітчизняні та світові бренди, державні установи, навчальні, культурні та спортивні заклади, громадський транспорт Житомира, Тернополя, Чернівців, Чернігова, Івано-Франківська, Львова, Мукачева, Київський метрополітен, фунікулер та швидкісні трамваї міста Києва.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися