Мінфін - Курси валют України

Встановити
1 березня 2019, 17:38

Cash'U CLUB дарує кешбек до 20% з нагоди свята Весни

Початок весни – це вже свято, а наближення 8 березня лише посилює радісний настрій. Продовжити це відчуття і придбати найкращі подарунки для милих, дорогих, коханих жінок допоможе Альфа-Банк Україна і програма лояльності Cash'U CLUB.

З 1 по 10 березня проходить акція для всіх учасників Cash'U CLUB. Оплачуючи картою покупки в категоріях «Ювелірні вироби» та «Квіти» в цей період, клієнти отримують 5% і 20% кешбека відповідно. Продумані витрати з Cash'U CLUB допоможуть заробити бонусні гривні, які так приємно буде використовувати на подарунки без приводу.

Додатково вибирати в Alfa-Mobile Ukraine нічого не потрібно, бонусні гривні за ці покупки будуть нараховані на рахунок в Cash'U CLUB 12 березня.

Нагадаємо, що 1 березня відбулося оновлення програми лояльності Cash'U CLUB. Була спрощена система показу бонусів – тепер кількість накопичених бонусів буде відповідати сумі в гривнях, яку можна використовувати для компенсації покупок. Також кожному учаснику Cash'U CLUB буде привласнений свій статус: Bronze, Silver, Gold або Platinum. Чим більше бонусних «кеш’ю» ви накопичили в програмі лояльності з моменту підключення, тим вище статус, а разом з ним і більше бонусів за щоденні покупки, оплачені карткою Альфа-Банку Україна. Щоб побачити всі зміни в розділі Cash'U CLUB, необхідно встановити/оновити Alfa-Mobile Ukraine.

Правила Акції

Карта «Максимум» Альфа-Банку з великим кешбек на finance.ua

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися