Мінфін - Курси валют України

Встановити
28 лютого 2019, 15:11

Українські ресторани переходять на безготівковий «чай»

Київська мережа Tarantino family стала першою в Україні, чиї відвідувачі можуть оплачувати рахунок і залишати чайові офіціантам у безготівковій формі – платіжними картками через POS-термінали Приватбанку.

Як повідомив керівник напрямку з обслуговуванню торгових підприємств Приватбанку Євген Васильцов, представлена ​​в лютому нова технологія банку «Безготівкова оплата чайових» сьогодні запущена в усіх ресторанах Tarantino family. У найближчі два місяці можливість оплати чайових картками буде працювати в більшості популярних українських кафе та ресторанів.

«Сьогодні кожне третє замовлення в ресторані або кав’ярні клієнти хочуть оплачувати картками й не носять із собою готівку, щоб подякувати офіціанту за гарне обслуговування та настрій, – говорить Євген Васильцов. – Діджиталізація чайових у терміналах банку – це універсальне рішення, що підходить всім підприємствам громадського харчування та дозволяє забезпечити комфортне обслуговування клієнтів».

Залишити «на чай» з банківської картки дуже просто – офіціант обирає в POS-терміналі Приватбанку функцію «Оплата з чайовими» та пропонує клієнту один з варіантів: встановити фіксовану винагороду або ввести суму на його розсуд. Відвідувач оплачує чек однієї транзакцією – карткою будь-якого банку або смартфоном.

Замовити картку «Універсальна Gold» Приватбанку

Коментарі - 1

+
0
37940173
37940173
28 лютого 2019, 16:32
#
Ищите нормальную работу, а не чаевые клянчьте
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися