Мінфін - Курси валют України

Встановити
28 лютого 2019, 14:42

8-Березня з Cash’U Club

Альфа-Банк Україна спільно з Silenza Group вітають ніжних та чутливих жінок зі святом весни, 8 Березня!

За розрахунки карткою в бутіках Milavitsa, Brabrabra і Naturel Альфа-Банк нарахує вам знижку 10% балами в Cash'U Club! І це ще не все! На касах в бутіках Milavitsa та Brabrabra при покупці з 01 до 31 березня 2019 року ви отримаєте моментальну знижку 8%!

До уваги чоловіків: знижка розповсюджується на подарункові сертифікати.

Silenza Group представлена на ринку України з 2004 року і є лідером в ритейлі нижньої білизни. Це не просто магазини, це простір, де кожна жінка відчує себе особливою і знайде саме те, що їй необхідно — і широкий вибір білизни, і компетентну консультацію стилістів, а для чоловіків — це привід побалувати улюблену відмінним подарунком до 8 Березня!

Скористатись знижкою можливо при розрахунку карткою Альфа-Банку Україна в мережі партнера. Просто нагадайте касиру, що ви є клієнтом Альфа-Банку!

Сайт для ознайомлення з колекціями та адресами магазинів: brabrabra.ua

Альфа-Банк Україна вітає з 8 Березня!

Правила Акції

* Підвищені бали Cash'U Club за покупку в мережі партнера Сіленза Груп будуть нараховані в наступному місяці після розрахунку. Картки-учасники – відповідно до списку в Правилах ПЛ Cash’U Club.

** Миттєва знижка на касі діє до 31.03.2019 і не підсумовується з іншими діючими знижками, окрім підвищеного нарахування бонусів в ПЛ Cash’U Club.

Карта «Максимум» Альфа-Банку з великим кешбек на finance.ua

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися