Мінфін - Курси валют України

Встановити
27 лютого 2019, 8:39

«Мінфін» провів розіграш серед вкладників monobank

Фінансовий портал «Мінфін» провів розіграш грошових винагород серед вкладників monobank («Універсал Банк»), зареєстрованих у програмі «Бонус до депозитів».

Акція проходила з 10 грудня 2018 року по 11 лютого 2019 року. Участь у ній приймали депозитні вклади monobank сумою від 1 000 гривень і терміном від 3 місяців. Для участі у розіграші потрібно було заповнити заявку на сайті «Мінфіну», потім оформити депозит у monobank на вказаних вище умовах і підтвердити відкриття вкладу.

Загалом 8 переможців акції отримали 12 000 грн. Головний приз у 5 000 грн виграв Сергій із Запоріжжя, інші учасники — по 1 000 гривень.

“Дякую «Мінфіну»за акцію «Бонус до депозитів». Спочатку побоювався, що може бути якесь шахрайство на сайті, але все виявилося практично і безпечно. Приємно, що раніше отримав додатковий відсоток по депозитах, а зараз ще і головний приз в monobank "- задоволений переможець.

 Замовити онлайн кредитну картку monobank

Іван із Києва, який виграв 1 000 грн, поділився своєю історією: «Знайомі порекомендували monobank як інноваційний банк. Коли я став його клієнтом, то виявив, що депозит тут на 5% більше, ніж в інших топ-банках. Я вирішив відкрити депозити в monobank і зареєструватися в розіграші від „Мінфіну“. І ось одного дня задзвонив телефон і мене повідомили, що я став щасливим переможцем. Так просто можна виграти гроші, нічим не ризикуючи! ».

Ще один киянин Андрій розповів про свій шлях до виграшу: «Зазвичай я користувався тільки депозитами з бонусом від» Мінфіну «, але тут вирішив спробувати розіграш і відкрив депозит на мінімальну суму. Потім подумав і відкрив ще 9 депозитів. Я вже й забув, що був такий розіграш, як мені приходить лист щастя. Користуюся «Мінфіном» давно, рекомендую всім ».

«Уже кілька разів отримував винагороди від сайту minfin.com.ua за розміщення депозитів. У них завжди дуже вигідні пропозиції і приємний додатковий бонус. Виплати завжди вчасно. Цього разу був приємно здивований виграшем від monobank. В майбутньому обов'язково буду брати участь в цій програмі „- такий відгук залишив Андрій з Дніпра.

Тисячі читачів «Мінфіну» вже отримують додаткові 1-1,6% річних до базової ставки, розміщуючи депозити через наш сайт. Детальніше про умови акції читайте у розділі «Бонус до депозитів».

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися