Мінфін - Курси валют України

Встановити
25 лютого 2019, 14:41

SkyUp оприлюднив умови перевезення тварин

Авіакомпанія SkyUp оприлюднила правила перевезення тварин на своїх рейсах. Про це пише avianews.

Авіакомпанія SkyUp оприлюднила правила перевезення тварин на своїх рейсах.
Фото: avianews.com

Правила

  • Авіаперевізник дозволяє брати пасажирам з собою в політ тільки котів і собак. При цьому умови їх транспортування залежать від ваги і габаритів тварини разом з переносним контейнером.
  • Якщо тварина разом з кліткою важить не більше 7 кг, а габарити перенесення не перевищують 55х40х20 см, то пасажир може взяти її з собою в салон літака. В такому випадку збір за провезення складе 40 євро.
  • Якщо ж габарити контейнера і вага тварини перевищують зазначені параметри, вихованця можна перевозити, але тільки в багажному відсіку літака.
  • При цьому загальна вага тварини з клітиною не повинна перевищувати 32 кг. В такому випадку збір за перевезення складе 80 євро. Оплатити його можна на стійці реєстрації в аеропорту.

 Картки для тих, хто часто буває за кордоном

У SkyUp зазначають, що одночасно на одному рейсі не може перевозитися більше двох тварин в салоні і більше двох тварин в багажному відсіку літака.

Перед вильотом пасажир повинен забронювати послугу перевезення, а також підготувати ветеринарні документи на свого вихованця, необхідні як для вивезення його з України, так і для ввезення в країну призначення.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися