Мінфін - Курси валют України

Встановити
19 лютого 2019, 10:50

Air Malta збільшила габарити дозволеної ручної поклажі

Air Malta збільшила габарити ручної поклажі, яку пасажири можуть провозити безкоштовно незалежно від того, за яким тарифом оформлений квиток. Про це пише avianews.

Air Malta збільшила габарити ручної поклажі, яку пасажири можуть провозити безкоштовно незалежно від того, за яким тарифом оформлений квиток.
Фото: epravda.com.ua

Що це означає

  • Максимальні розміри основного предмета не повинні перевищувати 55х40х25 см, в той час як раніше діяло обмеження 55х40х20 см.
  • Без змін залишилося обмеження по вазі — 10 кг для пасажирів економ-класу і мандрівників, які купили квитки бізнес-класу за низькими тарифами.
  • У зв'язку з обмеженим обсягом полиць в салонах, на рейсах з повним завантаженням валізи максимальних розмірів зможуть пронести на борт тільки 100 перших пасажирів в разі перельоту на Airbus A320 і 80 пасажирів в разі перельоту на A319 або A320neo.
  • Також в Air Malta внесли уточнення по перевезенню додаткових предметів. Пасажири як і раніше можуть брати з собою без додаткової плати невеликі сумки, фотоапарати, ноутбуки, парасолі, проте їх загальна вага не повинна перевищувати 2 кг, а габарити 40х30х15 см.

 Картки для тих, хто часто буває за кордоном

У разі, якщо пасажир перевищить встановлені норми провезення ручної поклажі, йому необхідно буде заплатити штраф у розмірі 80 євро за валізу на стійці реєстрації або біля виходу на посадку. При цьому оплата перед посадкою в літак приймається тільки кредитними картами.

Дане обмеження не стосується пакетів з товарами Duty Free.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися