Мінфін - Курси валют України

Встановити
12 лютого 2019, 15:13

A-Club — найкращий приватний банкінг в Україні за даними журналу Euromoney

A-Club від Альфа-Банку Україна визнано сервісом приватного банкінгу №1 в Україні за підсумками дослідження Euromoney Private Banking and Wealth Management 2019. Це дослідження щорічно проводить авторитетний європейський журнал про фінанси Euromoney.

A-Club, підрозділ Альфа-Банку Україна, що спеціалізується на приватному банківському обслуговуванні заможних клієнтів, вже четвертий рік поспіль отримує нагороду Euromoney як найкращий сервіс серед українських фінустанов (номінація Private Banking Services Overall).

Окрім того, авторитетне міжнародне видання Euromoney визнало першість сервісу A-Club у обслуговуванні клієнтів з високим рівнем статків (номінація High Net Worth Clients, капітал від 5 до 30 млн доларів США), а також експертизу з управління активами (номінація Asset Management).

Міжнародне дослідження Euromoney Private Banking and Wealth Management 2019 було проведено за підсумками діяльності кращих постачальників продуктів і послуг для заможних людей у 2018 році. Традиційно у дослідженні взяли участь представники більш ніж 700 банків, сервісів приватного банківського обслуговування та компаній з управління активами з 56 країн світу.

Журнал Euromoney – фінансове видання зі штаб-квартирою в Лондоні, яке видається з 1969 року і вважається одним з найавторитетніших ЗМІ про фінансовий ринок у всьому світі.

Карта «Максимум» Альфа-Банку з великим кешбек на finance.ua

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися