Мінфін - Курси валют України

Встановити
11 лютого 2019, 17:20

Єдиний розрахунковий центр відзначив 20-річчя своєї роботи

Єдиний розрахунковий центр Мегабанку відзначив 20-річчя своєї роботи. Урочисте привітання Єдиного розрахункового центру відбулося 8 лютого в головному офісі Мегабанку в Харкові.

Співробітники ЄРЦ були відзначені подяками та почесними грамотами Харківської міськради, облради та обласної державної адміністрації. Команду ЄРЦ привітали директор департаменту економіки і міжнародних відносин Харківської облдержадміністрації Андрій Колос, Голова Правління Мегабанку Олександр Шипілов, заступник Голови Правління – начальник ЄРЦ Юрій Сергєєв а також виконавчий директор Харківського банківського союзу Олена Киценко.

Єдиний розрахунковий центр почав свою роботу в 1999 році. Сьогодні за допомогою цього сервісу споживачі можуть оплатити 69 різних послуг, а саме: комунальні тарифи, послуги страхування та безпеки, і т.д. «ЄРЦ – це гнучка система, здатна до адаптації різного рівня. Весь колектив Мегабанку, колектив ЄРЦ і партнерів я вітаю з цією знаменною датою і бажаю успіхів на шляху вдосконалення системи та її розвитку!», – зазначив Голова Правління Мегабанку Олександр Шипілов.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися