Мінфін - Курси валют України

Встановити
8 лютого 2019, 17:41

Ощадбанк увійшов до топ-3 на ринку Private Banking

Ощадбанк визнаний одним з кращих банків України на ринку Private Banking у рейтингу міжнародного фінансового журналу Euromoney і став єдиним державним банком, представленим у цій номінації, повідомляє прес-служба фінустанови.

Ощадбанк визнано одним з найкращих банків України на ринку Private Banking (преміум-банкінг) у традиційному дослідженні міжнародного фінансового журналу Euromoney – Private Banking and Wealth Management.
Фото: novosti-n.org

Що це означає

  • Банк відзначено в номінації Best Private Banking Services Overall (найкращі приватні банківські послуги загалом).
  • Це вже третя міжнародна нагорода преміум-банкінгу Ощадбанку. Рік тому, за версією Euromoney, банк став найкращим консультантом з фінансового планування успішного майбутнього в сегменті Private Banking. У листопаді 2018 року Ощадбанк було відзначено номінацією Highly Commended Private Bank in Ukraine 2018 (високо оцінений банк приватного банківського обслуговування) в рейтингу Global Private Banking Awards 2018 від провідних британських журналів PWM (Professional Wealth Management) та The Banker, що входять до групи Financial Times.
  • Протягом 2018 року Ощад збільшив кількість преміум-клієнтів на 49%.

«Ощадбанк зміцнює свої позиції на ринку Private Banking, що підтверджують міжнародні експерти. Протягом року ми отримали вже третю міжнародну нагороду. Висока оцінка Euromoney вдвічі цінніша, адже Ощад, розвиваючи напрям преміум-банкінгу лише два з половиною роки, обігнав у рейтингу інші банки, що працюють на цьому ринку багато років», – зазначив голова правління Ощадбанку Андрій Пишний.

Довідка

Euromoney – міжнародний аналітичний журнал про банківський і фінансовий ринки. Аудиторія видання – топ-менеджмент великих компаній, інвестори, представники фінансового сектора в усьому світі. Саме рейтинги Euromoney вважаються найбільш авторитетними.

Коментарі - 4

+
+24
Алексей Альбещенко
Алексей Альбещенко
8 лютого 2019, 17:58
#
Это вообще в какой стране произошло? Явно не в нашей.
+
0
NFH
NFH
8 лютого 2019, 17:58
#
Да, действительно Private Banking у Ощада хороший, но вот у самого банка минусов довольно много.
+
0
avantoffer
avantoffer
8 лютого 2019, 20:29
#
А в чем суть этого банкинга, кроме чая и кофе, за которым нужно ехать через пол города в вип отделение?
+
0
vadymbanker
vadymbanker
9 лютого 2019, 0:30
#
Кредит под депозит, при чем депозит физ лица, а кредит юрика, овгз(продажа/хранение), выход на укр. биржу, кредиты под гарантией ебрр и др., счета эскроу(на огромные суммы, продажа целых холдингов на миллиарды), векселя разного типа, поверьте очень много интересных услуг можно качество предоставлять випам и хорошо на этом зарабатывать. Все это невозможно в обыных отделениях, невозможно-качественно.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися