Мінфін - Курси валют України

Встановити
23 січня 2019, 15:36

Emirates зменшить безкоштовну норму перевезення багажу

Близькосхідний перевізник Emirates (ОАЕ) зменшить безкоштовну норму перевезення багажу по низці тарифів економічного класу. Про це повідомляє avianews.

Близькосхідний перевізник Emirates (ОАЕ) зменшить безкоштовну норму провозу багажу по низці тарифів економічного класу.
Фото: avianews.com

Що це означає

  • Новації почнуть діяти для квитків, випущених 4 лютого і після цієї дати.

Нові тарифи

  • За тарифами економічного класу Special безкоштовна норма буде зменшена з 20 кілограм до 15 кілограм
  • Для тарифів Saver — з 30 до 25 кілограм на рейсах, де застосовується вагова концепція провезення багажу.
  • На маршрутах до Америки і на рейсах з Африки, де застосовується штучна концепція перевезення, безкоштовна норма провозу буде зменшена тільки для тарифу Special — з двох до одного місця багажу вагою до 23 кілограм.

 Картки для тих, хто часто буває за кордоном

  • На рейсах між Америкою і країнами ЄС, а також на рейсах в Америці безкоштовна норма провозу буде зменшена як для тарифу Special, так і для тарифу Saver — з двох до одного місця багажу вагою до 23 кілограм.
  • Для інших тарифів продовжать діяти старі правила. Вони передбачають безкоштовне перевезення 30-35 кілограм багажу за тарифами економ-класу Flex і Flex Plus, 40 кілограм в бізнес-класі і 50 кілограм в першому класі в разі застосування ваговій концепції.
  • На маршрутах, де діє штучна концепція, пасажири з квитками по тарифам економ-класу Flex і Flex plus зможуть безкоштовно провозити два місця багажу вагою до 23 кілограм кожне. У бізнес-класі і в першому класі норма залишиться на рівні два місця вагою до 32 кілограм кожне.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися