Мінфін - Курси валют України

Встановити
9 січня 2019, 13:52

Клієнти Приватбанку подарували новорічне диво маленьким пацієнтам лікарень

Перший день нового року в усіх дитячих обласних лікарнях України маленькі пацієнти зустріли з подарунками та гарним настроєм. Фонд «Допомагати просто!» разом із Приватбанком і Mastercard другий рік поспіль допомагають оберігати дитячу віру в дива. Завдяки участі тисяч небайдужих українців діти, які змушені були зустріти Новий рік у лікарняних палатах, отримали подарунки з рук казкових героїв.

img 1

Свято маленьким пацієнтам влаштували клієнти Приватбанку, що долучились до акції «Звичайне диво». Українці просто робили покупки, розраховуючись картками Приватбанку, та водночас перераховували одну гривню після кожної транзакції на благодійність.

img 3

«Ми вдячні кожному, хто взяв участь у новорічному диві. Для вас рік почався з дива, із доброї справи. Усі зібрані кошти направлено на закупівлю подарунків маленьким пацієнтам, – розповідає Анна Павлова, керівник благодійних проектів Приватбанку. – Зі свого боку банк забезпечив придбання вкрай необхідного обладнання для дитячих лікарень».

img 3

Загалом в акції «Звичайне диво» взяли участь понад 71 тис. українців. За період акції вдалося зібрати більше 1 млн грн. Також у рамках акції «Звичайне диво» Приватбанк власним коштом у грудні 2018 року закупив та доставив медичне обладнання для дитячих лікарень на суму майже 2,6 млн грн.

Замовити картку «Універсальна Gold» Приватбанку

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися