Мінфін - Курси валют України

Встановити
26 грудня 2018, 9:19

Прибуток Приватбанку перевищив дев'ять мільярдів

Державний Приватбанк за підсумками січня-листопада отримав чистий прибуток у розмірі 9,03 млрд грн. Про це повідомляє Finbalance.

Державний Приватбанк за підсумками січня-листопада отримав чистий прибуток у розмірі 9,03 млрд грн.
Фото: politeka.net

Фінансові показники

  • За січень-жовтень Приватбанк звітував про прибуток в 7,07 млрд грн, за січень-вересень — 5,1 млрд грн, тоді як за січень-серпень було 9,7 млрд грн.
  • Збиток в сумі 4,6 млрд грн у вересні глава правління банку Петро Крумханзл пояснював формуванням резервів по заборгованості десяти іноземних компаній-позичальників, що виникла до націоналізації.

На початку листопада заступник голови правління Приватбанку Галина Пахачук повідомила, що близько половини процентного доходу банку генерують держоблігації, отримані в ході докапіталізації, — 8,7 млрд грн з початку року.

 Замовити кредитну карту «Універсальна Gold» Приватбанку

Вона зазначила, що ще 1 млрд грн банк отримав від короткострокових держоблігацій, в які вклався самостійно. Комісійні доходи фінустанови — 13 млрд грн.

Пахачук говорила також, що Приватбанк в цьому році отримає як мінімум 5 млрд грн чистого прибутку і закладає такий показник як мінімальний в проект фінансового плану на 2019 рік.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися