Мінфін - Курси валют України

Встановити
14 грудня 2018, 14:23

Райффайзен Банк Аваль і Mastercard оновили футбольний майданчик у Чернівцях

У Чернівцях презентували футбольний майданчик, відновлений у партнерстві Райффайзен Банку Аваль та Mastercard у рамках Всеукраїнської соціальної ініціативи «Передай пас».

Оновлений майданчик площею 600 кв. м. розташований за адресою б-р Героїв Крут, 7 та відкритий для усіх охочих. Під час відновлювальних робіт на ньому замінили фундамент, уклали на полі штучне покриття, встановили нову огорожу та спортивне обладнання, що відповідає міжнародним вимогам щодо міні-футболу.

«Відновлення футбольного майданчика у Чернівцях разом із Mastercard стало нашим спільним кроком до покращення спортивної інфраструктури країни. Ми хочемо розширити можливості для активного дозвілля дітей та дорослих. І я впевнена — незалежно від пори року, цей майданчик користуватиметься неабиякою популярністю серед мешканців міста. Бажаємо їм майбутніх перемог!» — прокоментувала Наталія Марченко, директор департаменту виконавчого управління та комунікацій Райффайзен Банку Аваль.

«Футбол — це велика сила, що об’єднує та надихає на нові старти. Ми започаткували Всеукраїнську соціальну ініціативу «Передай пас», щоб заохотити українців активніше займатися спортом і вести здоровий спосіб життя. Окрім того, такі сучасні футбольні майданчики об'єднують громаду. Віримо, що вже навесні місцеві діти із захватом гратимуть на полі. І, можливо, саме хтось із них у майбутньому стане легендою українського футболу», — зазначила Тетяна Луценко, менеджер маркетингових програм Mastercard в Україні.

Загалом в рамках проекту було облаштовано 14 футбольних майданчиків у 12 містах: Броварах, Дніпрі, Житомирі, Запоріжжі, Києві, Львові, Одесі, Рівному, Харкові, Черкасах, Чернівцях і Чернігові.

Дослідження Mastercard виявило: 48% українців переконані, що футбол об’єднує друзів і допомагає зустрічатися з новими людьми. 43% опитаних називають футбол способом відпочити й зняти стрес, а 17% грають у цю гру з дитинства. 84% опитаних українців сказали, що відновлення спортивних майданчиків для аматорського футболу не тільки підвищить інтерес до гри, а й позитивно вплине на місцеву громаду.

Замовити картка «Fishka» Райффайзен Банку Аваль

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися