Мінфін - Курси валют України

Встановити
4 грудня 2018, 15:48

Чому депозити залишаються найбільш популярним інструментом інвестування

Сьогодні існує багато способів вкласти кошти. Вважається, що надійно інвестувати в нерухомість і можна спробувати свої сили на ринку дорогоцінних металів. Це хороші інструменти в довгостроковій перспективі, проте потребують великих капіталовкладень, а у випадку з металами, ще й знань, адже для новачка ця гра в короткостроковій перспективі може виявитися досить складною. На валютному ринку удачу випробував, мабуть, кожен другий. Якщо ви не природжений везунчик, шанси невеликі. Ну, а ринок криптовалют в Україні не тільки нестабільний, а й все ще залишається поза законом. А ось старі добрі депозитні вклади залишаються одними з найнадійніших способів отримання прибутку. Це прості та зрозумілі інвестиції — ви точно розумієте термін розміщення коштів та умови виплати відсотків.

Напередодні новорічних та різдвяних свят Таскомбанк проводить акцію для клієнтів — фізичних осіб. Всі, хто в період проведення акції — з 20 листопада 2018 р. до 31 січня 2019 року — оформлять у банку вклад «Стабільний» у гривні на термін 6, 9 чи 12 місяців, мають можливість виграти ставку 20,19% або додаткові бонуси до + 0,75% річних у гривні!

«Перед Різдвом ми всі чекаємо чудес, адже це час, коли збуваються мрії. І ми раді тому, що можемо подарувати нашим клієнтам приємні емоції та трохи більше стабільності. Вже традиційно в Таскомбанку проходить передноворічна акція за депозитом «Стабільний». Приходите у відділення та перевірте свою удачу», — коментує акцію Денис Раковський, Директор з продажів роздрібного бізнесу Таскомбанку.

Для тих, хто звик користуватися онлайн-банком, Таскомбанк пропонує відкрити депозит «Стабільний» у гривні через додаток ТAS2U й отримати додатково + 2 % до базової ставки. Щоб отримати підвищений дохід, кошти необхідно розмістити на 6, 9 чи 12 місяців. Приємний бонус — можливість зараховувати кошти на депозит, використовуючи не тільки картку Таскомбанку, а й картки будь-якого іншого українського банку. В разі необхідності можна продовжити термін розміщення депозиту, якщо це передбачено умовами депозитної програми, не відвідуючи банк.

Коментарі - 4

+
+13
AleksandrBank
AleksandrBank
4 грудня 2018, 15:54
#
«Почему депозиты остаются самым востребованным инструментом инвестирования» — только идиот мог назвать Депозит — инвестицией!
+
+7
mary27
mary27
4 грудня 2018, 16:33
#
Александр, эта статья еще куда ни шло.
Вот про ПИФы — https://minfin.com.ua/2018/12/03/35857736/ действительно феерический идиотизм.
«Минфину» дано срочно увольнять копирайтера, и искать нового.
+
+37
AleksandrBank
AleksandrBank
4 грудня 2018, 16:37
#
Это ДА. Жаль комментариев не возможно оставлять!
Этот Благотворительный Фонд Израиль Инвестмент, отдал деньги и забыл.

К сожалению печатаются материалы, которые носят обманный характер.

+
0
mary27
mary27
4 грудня 2018, 16:46
#
Меня больше всего коробит феерическая безграмотность.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися