Мінфін - Курси валют України

Встановити
27 листопада 2018, 16:07

Клієнти МСБ отримали в Ощадбанку 140 млн грн кредитів у рамках партнерських програм

З початку 2018 року Ощадбанк видав клієнтам мікро-, малого та середнього бізнесу 86 кредитів на загальну суму понад 140 млн грн у рамках партнерських програм кредитування на придбання транспортних засобів, техніки та обладнання. Це в 13 разів більше ніж у 2017 році.

Партнерські програми дають можливість пропонувати клієнтам більш вигідні умови кредитування, насамперед здешевлення вартості кредитів. Придбати транспортні засоби, техніку та обладнання в кредит за певними програмами можливо за ставками фінансування від 0,1% річних та зі зменшеним терміном отримання кредиту. До того ж за державними програмами підтримки АПК агропромислові та фермерські підприємства можуть отримати часткову компенсацію вартості вітчизняної техніки та обладнання – 25% або 40%, а фермерські підприємства – ще й компенсацію ставки за кредитами.

Перелік партнерів Ощадбанку вже нараховує 87 виробників і постачальників транспортних засобів, техніки та обладнання. Серед них вітчизняні виробники і продавці, а також імпортери та дилери відомих світових виробників сільськогосподарської техніки та обладнання. Вже досягнуто домовленості про співробітництво з найбільшими світовими імпортерами сільськогосподарської техніки та обладнання Lemken, Maschio Gaspardo, Kuhn, Amazone, Claas, John Deere.

«Кредитування за партнерськими програмами стає дедалі популярнішим серед наших клієнтів, адже вони мають неабиякий вибір. Ми постійно збільшуємо перелік партнерів, разом з якими пропонуємо різноманітні варіанти кредитування на привабливих умовах»,- зазначила Яна Шумунова, заступник директора департаменту мікро-, малого та середнього бізнесу Ощадбанку.

Детальніше про програми кредитування мікро-, малого та середнього бізнесу тут.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися