Мінфін - Курси валют України

Встановити
5 листопада 2018, 14:40

British Auto Club продав свій страховий підрозділ компанії «Global Garant»

British Auto Club, лідер у галузі дорожнього асистансу, продав свій страховий підрозділ, щоб не створювати конкуренції партнерським страховим компаніям. Але як брокер British Auto Club продовжує пропонувати страхові продукти своїм клієнтам.

За останні 18 місяців British Auto Club здобув в Україні репутацію надійної компанії, що надає якісну допомогу на дорозі. Протягом цього часу клуб вибудував міцну співпрацю з лідерами страхового ринку та автоімпортерами, а також довів свою незаперечну користь безпосередньо українським водіям.

Акціонери British Auto Club дійшли висновку, що як корпоративні, так і роздрібні клієнти зможуть отримати обслуговування найвищого рівня, якщо компанія зосередиться на наданні сервісу дорожнього асистансу і запропонує широкий вибір страхових продуктів, діючи як страховий брокер. Таким чином, British Auto Club вирішив передати свій страховий портфель компанії «Global Garant». Клієнти, що мають чинні страхові поліси British Auto Club, надалі будуть обслуговуватися страховою компанією «Global Garant».

CEO British Auto Club Ханс Бікманн прокоментував подію: «Ми надзвичайно раді, що наші клієнти приєдналися саме до СК «Global Garant», яка має репутацію надійної та професійної страхової компанії. Продаж нашого страхового бізнесу є логічним кроком на шляху розвитку. Це дало British Auto Club можливість бути абсолютно незалежним постачальником послуг для страхової індустрії України. Наразі ми вже маємо вагомий портфель корпоративних клієнтів. Продаж страхової компанії дозволяє нам активно розширювати асистанський бізнес і дедалі покращувати якість послуг. Український ринок дуже сприйнятливий до інноваційних технологій у сфері дорожнього асистансу, і ми цілком зосереджені на наданні цих послуг не тільки страховим, а й лізинговим компаніям, автопаркам, виробникам автомобілів та імпортерам, а також на розробці індивідуальних рішень для банків, АЗС і телекомунікаційних компаній».

Голова Наглядової ради British Auto Club Пітер Ловас додав: «Рішення відмовитися від страхового бізнесу ґрунтувалося на багатому досвіді спілкування з клієнтами. Ми зрозуміли: для наших корпоративних клієнтів важливо, щоб ми не конкурували з ними у страховому просторі, в той час як члени клубу хотіли бачити більше варіантів страхових продуктів на етапі переукладання договорів ОСЦПВ та КАСКО. Перетворившись на потужну компанію дорожнього асистансу, до складу якої входить підрозділ брокерських страхових послуг, ми дістали можливість пропонувати нашим клієнтам найширший спектр послуг і продуктів. Новітні технології для асистансу з акцентом на діджитальних онлайн-сервісах, а також нещодавно запроваджена програма дорожнього патрулювання дозволили підготувати дійсно цікаві пропозиції для наших корпоративних клієнтів, а також для членів British Auto Club. Це — важливий щабель для розвитку нашої компанії».

CEO «Global Garant» Олександр Карелін зазначив: «Ми вважаємо, що реформа державного нагляду за небанківським фінансовим сектором створює передумови для консолідації. СК «Global Garant» рішуче налаштована відіграти важливу роль у цьому процесі. Придбання страхового портфелю British Auto Club зміцнило наші позиції на ринку. Після об'єднання двох компаній бізнес продовжить працювати під брендом Global Garant. У рамках цієї угоди ми домовилися, що брокерський відділ British Auto Club пропонуватиме наші страхові продукти членам свого клубу, а також ми розвиватимемо співпрацю з потужним дорожнім асистансом British Auto Club».

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися