Мінфін - Курси валют України

Встановити
1 листопада 2018, 15:10

Євродолар готується здійснити ривок вниз. Момент істини для EUR/USD настав?

За повідомленням експерта компанії Tickmill, по єдиній валюті ми відштовхнулися від тижневого пробитого висхідного каналу, при цьому кілька разів його тестували. Тепер у нас сформувався новий спадний канал, від верхньої лінії якого і варто чекати відскоку котирувань вниз:

А ось на денному графіку ми підійшли до важливої ​​і критичної підтримки — рівню 1.1301. Зараз вирішується питання цього рівня — відскік від нього або пробиття. Тут варто орієнтуватися на свічкові сигнали, які будуть формуватися:

За останніми даними COT CFTC, чиста довга позиція (Long-Short) великих спекулянтів продовжує занурюватися на негативну територію, тим самим побічно вказуючи на той факт, що ймовірність пробиття рівня 1.1301 все-таки вище, ніж відскік від нього:

За крос-курсу EUR / GBP ціна відскочила від денного пробитого висхідного каналу і сформувала ведмеже поглинання. Цей сигнал вказує на потенційне падіння курсу. Тут, як правило, чекаємо повернення ціни до середини поглинання — у нас це рівень 0.8894, а потім тільки падіння вниз:

Нагадаємо, що матеріал надано виключно в ознайомлювальних цілях і не є прямою рекомендацією для здійснення будь-яких угод на фінансових ринках. Торгівля на фінансових ринках пов'язана з підвищеним ризиком.

За матеріалами Tickmill

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися