Мінфін - Курси валют України

Встановити
26 жовтня 2018, 15:08

Юристи Ощадбанку — найкращі в Україні

Вперше Департамент реструктуризації заборгованості та стягнення Ощадбанку, який очолює Арсеній Мілютін, став найкращим юридичним департаментом України та другий рік поспіль підтвердив звання найкращого юридичного департаменту серед банків країни.

Цього року Ощадбанк здобув більше нагород ніж минулого року. В рамках рейтингу Best Legal Departments 2018 департамент переміг одразу у трьох номінаціях: «Найкращий юридичний департамент банку», «Найкращий юридичний департамент України» та «Найкращий юрисконсульт у сфері банківського та фінансового права», яким визнано Ірину Мудру, заступника директора департаменту – начальника управління реструктуризації заборгованості.

Юристи департаменту відстоюють права Ощадбанку з питань пов’язаних зі стягненням заборгованості в національній юрисдикції, супроводжують позов, ініційований Ощадбанком проти Російської Федерації у зв'язку з втратами, пов'язаними з окупацією Криму, та успішно представляють інтереси банку в іноземних судах.

Результати незалежного дослідження від видання «Юридична практика» було оголошено 24 жовтня в рамках VI Щорічного форуму юрисконсультів.

Банк вітає колег з перемогою та бажає подальших успіхів!

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися