Мінфін - Курси валют України

Встановити
19 жовтня 2018, 13:53

Idea Bank: вигідний кредит — тепла та ощадна зима

З кожним роком, місяцем чи днем українці все більше асоціюють себе з європейцями та бачать нашу країну частиною Євросоюзу. Разом з Угодою про асоціацію в Україні імплементовані чимало змін до законодавства та проведені реформи. Багато нового чекає нас попереду...

Проте, думаючи про європейські стандарти й рівень життя, а також розраховуючи на тамтешні доходи, ми нерідко забуваємо, що європейці навчені не лише добре заробляти, але й вміло економити та дбати про довкілля і природу. Окрім сортування сміття, підтримки локальних виробників еко-продукції, велику увагу звертають на збереження енергоресурсів. Важливе місце в цьому займає правильне утеплення домівок та організація енергоощадного опалення. Для поширення такого руху серед свідомих громадян існують спеціальні кредитні програми від державних та комерційних установ.

Заохочуючи українців до такого європейського стилю життя та допомагаючи впроваджувати енергозберігаючі технології на локальному рівні, один з провідних банків України з іноземним капіталом Idea Bank пропонує своїм клієнтам оформити вигідний кредит «Цільовий», умови якого дозволяють оперативно отримати готівкові кошти на суму до 200 000 грн на термін до 5 років.

Головною перевагою такої пропозиції є миттєва знижка в розмірі 10% за умов пред’явлення протягом місяця з дати оформлення кредиту підтвердження цільового використання коштів. Отримати знижку на кредит ще ніколи не було так легко – достатньо просто надати касові, товарні чеки, сліпи, видаткові накладні, інші платіжні документи за матеріали, придбані для ремонту житлових чи нежитлових приміщень. Така кредитна програма має і ряд інших плюсів – по-перше, низька вартість кредиту завдяки його спеціальному призначенню, вільний вибір постачальника товарів для ремонту чи підрядника, оплата траншів кредиту ануїтетними платежами та дострокове погашення без штрафних санкцій.

Крім того, Idea Bank давно відомий своєю інноваційністю. Банк вже не раз розповідав про можливості перекредитування, зручного Інтернет-банкінгу. А сьогодні, коли все більшої популярності набирає тренд до переходу банків в онлайн та відмову від фізичних представництв, Idea Bank швидко переорієнтовується до сучасних тенденцій та пропонує оформлення кредиту онлайн та зручне його обслуговування у будь-якому відділенні.

Такий підхід не є чимось новим для фінустанови: іноземний капітал, новітні технології материнської фінансової групи, прогресивне мислення вже давно виводять Idea Bank у лідери галузі за рядом показників.

Також про надійність банку свідчать численні перемоги у номінації «Депозитна програма року» у престижному міжнародному конкурсі «Вибір року» та відзнака Міжнародного конкурсу «Банк, якому довіряють», «Обличчя міста». Зазначимо також, що депозитні та кредитні програми від Idea Bank неодноразово визнавали найкращими для населення, а онлайн-сервіс фінустанови відзначили нагородою «Банк – лідер з впровадження Інтернет-банкінгу».

Завдяки тому, що основним акціонером Idea Bank є успішна європейська фінансова група Getin Holding SA, у банку є реальна можливість розвивати свої кредитні програми та пропонувати своїм клієнтам доступний продукт.

Оформити заявку на кредит, а також отримати детальну інформацію по всіх продуктах банку можна за тел.: 0 800 50 20 30 (усі дзвінки безкоштовні зі стаціонарних телефонів та номерів українських мобільних операторів у межах України).

Замовити картку «Card Blanche White» Ідея Банку

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися