Мінфін - Курси валют України

Встановити
19 жовтня 2018, 10:03

Ізраїльська El Al відновила польоти до Києва після 4-річної перерви

El Al з 15 жовтня відновила польоти на лінії Київ-Тель-Авів під власним брендом, відмовившись від лоу-кост концепції під торговою маркою UP, яка застосовувалася на даному маршруті з 2014 року. Про це пише avianews.

El Al з 15 жовтня відновила польоти на лінії Київ-Тель-Авів під власним брендом, відмовившись від лоу-кост концепції під торговою маркою UP, яка застосовувалася на даному маршруті з 2014 року.
Фото: elal.com

На рейсах до Києва ізраїльський авіаперевізник повернув бізнес-клас і планує застосовувати нову концепцію тарифів економічного класу, яку раніше ввели великі авіакомпанії Європи — Lufthansa, Air France, Alitalia, LOT та інші.

Вона передбачає застосування тарифів економ-класу Lite, Classic і Flex, скасування плати за реєстрацію в аеропорту і поява безкоштовного легкого харчування.

Також збільшена безкоштовна норма ручної поклажі в економ-класі — на додаток до основного предмету вагою до 8 кг пасажир зможе пронести в салон невелику особисту річ з розмірами до 38х30х18 см.

 Карти для тих, хто часто буває за кордоном

Тариф Lite передбачає безкоштовне перевезення тільки ручної поклажі, безкоштовні напої та харчування на борту і можливість накопичення миль. Вибір місця заздалегідь обійдеться в суму від 15 доларів за переліт, перевезення однієї валізи вагою до 23 кг — 35 доларів при оплаті заздалегідь і 70 доларів при оплаті в аеропорту.

Тариф Classic крім безкоштовних опцій тарифу Lite включає безкоштовний вибір місця, перевезення однієї валізи вагою до 23 кг і можливість внесення змін в квиток або його скасування при оплаті штрафу.

Тариф Flex дозволяє додатково без штрафів вносити зміни в квиток або скасовувати його для підкласів бронювання Y, S, M.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися