Мінфін - Курси валют України

Встановити
18 жовтня 2018, 15:51

Мегабанк взяв участь в роботі потужних міжнародних фінансових конференцій

З 30 вересня по 2 жовтня в Утрехті, Нідерланди пройшла 5 конференція «Майбутнє фінансів 2018», яку традиційно з 2010 року організовує давній партнер Мегабанку – голландський банк розвитку FMO. В роботі конференції взяли участь понад 500 світових фінансових експертів. Керуючись цілями сталого розвитку програма конференції включала в себе зосередження уваги на тенденціях і подіях, які впливають на бізнес-моделі, на те, як діяти стабільно, на те, як досягти нових ринків і розбудувати інклюзивний фінансовий сектор та економіку. Мегабанк на конференції FMO представляли голова правління Олександр Шипілов та незалежний член Спостережної ради Дезмонд О’Майнік.

Представники Мегабанку також прийняли участь і у спільній щорічній конференції Центру мікрофінансування (MFC) та Європейської мережі мікрофінансування (EMN), яка відбувалась 3-5 жовтня у місті Більбао, Іспанія. У заході взяли участь голова правління Мегабанку Олександр Шипілов, член Наглядової ради банку Олена Жукова та начальник головного управління казначейських операцій Вячеслав Рютін. В цьому році спільна конференція MFC та EMN була зосереджена на питанні наслідків цифрової революції щодо фінансової та соціальної інтеграції. Учасники заходу досліджували, як фінансові інститути можуть бути активними в охопленні та максимальному використанні технологій, щоб надавати нові можливості для підприємців, нових підприємств та компаній соціального сектору. У конференції взяли участь понад 600 учасників з Східної та Західної Європи, Центральної Азії, Кавказу, США, інших країн світу.

В ході двох конференцій представники Мегабанку провели 22 зустрічі з діючими та новими партнерами банку, серед яких були як фінансові установи та фонди, так і IT-компанії. За словами Олександра Шипілова, голови правління Мегабанку, конференція дала можливість учасникам від банку краще зрозуміти актуальні світові тенденції розвитку як мікрокредитування, так і фінансових організацій в цілому, знайти нових партнерів і вийти на новий рівень відносин з діючими.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися