Мінфін - Курси валют України

Встановити
5 жовтня 2018, 15:26

Alitalia знизила ціни з Києва до Риму та міста Америки

Alitalia знизила ціни на перельоти з Києва до Риму, а також в міста Північної і Південної Америки c пересадкою в римському аеропорту Фьюмічіно. Про це пише avianews.

Alitalia знизила ціни на перельоти з Києва до Риму, а також в міста Північної і Південної Америки c пересадкою в римському аеропорту Фьюмічіно.
Фото: internationalairportreview

В рамках акції квитки на рейси Київ-Рим можна купити за 101 євро в одну сторону і за 151 євро в обидві сторони. У вартість включені всі збори і перевезення 8 кг ручної поклажі.

Спеціальні ціни для польотів в Рим діють до 11 жовтня і поширюються на рейси, що виконуються в період з 18 жовтня 2018 року по 14 квітня 2019 року.

 Замовити картку для мандрівників

Квитки з Києва до Нью-Йорка можна купити за ціною від 415 євро туди-назад, в Бостон — від 446 євро в обидві сторони. У число акційних напрямків в Південній Америці входять Сан-Паулу і Ріо-де-Жанейро.

Квитки в ці міста з Києва продаються за ціною від 724 євро в обидві сторони. На далекомагістральних рейсах Alitalia квитки включають харчування і перевезення багажу.

Акційні ціни на квитки до Америки діють до 10 жовтня для рейсів в період з 7 листопада 2018 року по 31 березня 2019 року.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися