Мінфін - Курси валют України

Встановити
12 вересня 2018, 9:48

МАУ зменшила знижки на оплату багажу при купівлі квитків по безбагажному тарифу

МАУ з 6 вересня зменшила розмір знижки на оплату багажного збору для низки тарифів економ-класу, яка застосовувалася при оплаті послуги не пізніше ніж за 24 години до вильоту. Про це пише avianews.

МАУ з 6 вересня зменшила розмір знижки на оплату багажного збору для низки тарифів економ-класу, яка застосовувалася при оплаті послуги не пізніше ніж за 24 години до вильоту.
Фото: cfts.org.ua

Якщо раніше розмір знижки становив 50%, то тепер пасажири, які купили квитки по безбагажному тарифу «low cost» і «тільки ручна поклажа», можуть оплатити перевезення багажу заздалегідь зі знижкою 25% для першої валізи і зі знижкою 15% для другої і наступних валіз.

Колишня знижка 50% на першу додаткову сумку застосовується при оплаті збору заздалегідь для тарифів, що включають перевезення багажу.

«В останній рік МАУ працює в складних умовах постійного зростання цін на паливо, необхідності облітати повітряний простір над анексованим Кримом, зоною АТО і РФ. Об'єктивні обставини змушують компанію переглядати умови перевезення для пасажирів», — прокоментували зміну правил в авіакомпанії.

Вперше МАУ ввела безбагажні тарифи на початку 2016 року у міжнародних рейсах в Тель-Авів. В даний час вони діють на всіх внутрішніх і міжнародних рейсах середньої дальності.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися