Мінфін - Курси валют України

Встановити
4 вересня 2018, 17:50

Мегабанк змінює правила обслуговування клієнтів і покращує умови обслуговування банківських карт

Мегабанк скасовує плату за зміну авторизаційних лімітів по платіжних картах банку. Крім цього, банк збільшує самі авторизовані добові ліміти видачі готівки в pos-терміналах і банкоматах, а також грошові ліміти безготівкових операцій. Тепер робота з банківськими картами MC Debit, MC Standart / Visa Classic, MC Gold / Visa Gold, Visa Infinitе, MC Platinum, MC Business стане ще більш комфортною для клієнтів. Відповідне рішення тарифного комітету Мегабанку набуває чинності 4 жовтня 2018 року.

Після вступу в силу змін, добовий ліміт зняття готівки по карті MC Debit складе 10 тисяч гривень у національній валюті (до 10 операцій на добу) і до екв. 5 тисяч гривень при знятті в іноземній валюті (до 15 операцій на добу) за кордоном. Ліміт на безготівкові операції по цій карті при оплаті послуг і товарів в торгових мережах складе 5 тисяч гривень у національній та екв. іноземнщї валюти (до 15 операцій). Ліміт за фінансовими операціями при розрахунках в інтернеті складе 5 тисяч гривень (до 10 операцій). Ліміт на переказ грошей з картки на картку (послуга MC MoneySend і Visa MoneyTransfer) — складе 5 тисяч гривень (до 10 операцій).

З карт MC Standart / Visa Classic можна буде знімати на добу до 20 тисяч гривень у національній валюті (до 10 операцій) і до екв. 7 тисяч гривень в іноземній валюті (до 15 операцій) за кордоном. При оплаті товарів або послуг в торгових мережах ліміт по цій карті складе 7 тисяч гривень у національній та екв. іноземної валюти (до 15 операцій). Ліміт за операціями при розрахунках в інтернеті складе 10 тисяч гривень (до 10 операцій). Ліміт на переказ грошей з картки на картку (послуга MC MoneySend і Visa MoneyTransfer) — складе 15 тисяч гривень (до 10 операцій).

З платіжних карт MC Gold / Visa Gold, Visa Infinitе, MC Platinum, можна буде знімати на добу до 50 тисяч гривень у національній валюті (до 10 операцій) і в екв. до 7 тисяч гривень в іноземній валюті (до 15 операцій). При оплаті товарів або послуг в торгових мережах ліміт по цій карті складе до 7 тисяч гривень у національній та в екв. іноземної валюти (до 15 операцій). Ліміт по оплаті товарів і послуг в інтернеті складе 20 тисяч гривень (до 10 операцій). Ліміт на переказ грошей з картки на картку (послуга MC MoneySend і Visa MoneyTransfer) — до 15 тисяч гривень (до 10 операцій).

Що стосується карти MC Business, то ліміт на зняття готівки для цієї карти складе 100 тисяч гривень у національній валюті (10 операцій) і екв. 5 тисяч гривень в іноземній валюті (до 15 операцій). При оплаті товарів або послуг в торгових мережах ліміт по цій карті складе 5 тисяч гривень в національній

і екв. іноземній валютах (до 15 операцій). Ліміт за операціями в інтернеті складе 2 тисячі гривень (до 10 операцій).

Всі вищевказані ліміти клієнт може безкоштовно змінити на інші бажані за телефоном цілодобової служби підтримки банку 0 800 50 44 00 або звернувшись в одне з 168 відділень банку.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися