Мінфін - Курси валют України

Встановити
18 серпня 2018, 17:13

МАУ пропонує пересісти з економа в бізнес-клас за 49 доларів

МАУ запустила промо-кампанію, яка дозволяє переоформити куплений квиток економ-класу на квиток бізнес-класу за ціною від 49 доларів в одну сторону. Про це пише avianews.

МАУ запустила промо-кампанію, яка дозволяє переоформити куплений квиток економ-класу на квиток бізнес-класу за ціною від 49 доларів в одну сторону.
Фото: 112.ua

Як буде працювати: Акція діє на рейси, які будуть виконуватися до 9 грудня 2018 року.

  • Мінімальна вартість підвищення класу обслуговування застосовується для прямих внутрішніх рейсів.
  • У разі, якщо пасажир вилітає прямим середньомагістральним міжнародним рейсом, вартість послуги становить 99 доларів за переліт.
  • На далекомагістральних рейсах підвищення класу обслуговування обійдеться в 179 доларів в одну сторону.
  • У разі, якщо пасажир купив квиток з пересадкою, він також може оформити підвищення класу обслуговування в рамках даної акції.

При пересадці з внутрішнього на внутрішній рейс ціна послуги складає 79 доларів, при пересадці з внутрішнього або середньомагістрального міжнародного рейсу на середньомагістральний міжнародний рейс — 149 доларів, при пересадці з внутрішнього або середньомагістрального міжнародного на далекомагістральний рейс — 259 доларів.

Коментарі - 2

+
0
karl1929
karl1929
18 серпня 2018, 17:59
#
Снова вранье… это было и раньше--только гораздо дешевле… сейчас все намного дороже… я раньше пользовался такой услугой--но платил дешевле… сколько здесь будут еще непроверенное вранье печатать?
+
0
iuriivladimirov
iuriivladimirov
19 серпня 2018, 22:38
#
Вы видели тот бизнес класс у МАУ? Тот же эконом только за шторками. Во многих 737 те же три кресла-проход-три кресла. Правда на креслах В и Е лежат подушечки. Разве что в туалет без очереди. И за это счастье 49-179$???
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися