Мінфін - Курси валют України

Встановити
18 серпня 2018, 15:22

«Жуляни» з'єднають з головним вокзалом Києва прямим тролейбусом. Схема

З 18 серпня аеропорт Жуляни з'єднають з головним залізничним вокзалом Києва «Київ-Пасажирський» прямим тролейбусом після 9-річної перерви. Про це пише avianews.com.

З 18 серпня аеропорт Жуляни з'єднають з головним залізничним вокзалом Києва «Київ-Пасажирський» прямим тролейбусом після 9-річної перерви.
Фото: comments.ua

Відповідні зміни до маршрутної мережі вніс директор Департаменту транспортної інфраструктури Київської міської державної адміністрації Сергій Симонов.

Змінена траса тролейбуса №9 «Аеропорт Жуляни — метро Палац Спорту» передбачає заїзд електротранспорту до Південного вокзалу станції «Київ-Пасажирський» в обох напрямках руху.

За даними джерела, на лінії будуть експлуатуватися чотири тролейбуси в робочі та вихідні дні. Інтервал руху складатиме 20 хвилин.

Оператором маршруту залишиться комунальне підприємство «Київпастранс». Вартість одноразового проїзду становить 8 грн.

Пряме тролейбусне сполучення між аеропортом Жуляни і станцією «Київ-Пасажирський» було перервано в 2009 році.

З того моменту виїхати з вокзалу в аеропорт можна було тільки на таксі або маршрутках.

Коментарі - 3

+
0
gastgeber
gastgeber
18 серпня 2018, 18:02
#
Хиперлуп!
+
0
Ігор Петров
Ігор Петров
19 серпня 2018, 23:22
#
Это конечно плюс, особенно для тех кому на поезд надо, но с учетом пробок в центре в интервал 20 мин не верю, и автор ошибся — на сегодня есть троллейбус 22 который идёт до Ольжича
+
0
AlexZerg
AlexZerg
29 серпня 2018, 18:17
#
Во сколько начинает троллейбус ходить? И сколько ему понадобится времени, чтобы добраться от ЖД к Жулянам? (при условии, что нет пробок)
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися