Мінфін - Курси валют України

Встановити
17 серпня 2018, 12:34

Банк Кредит Дніпро за 7 місяців 2018 року подвоїв роздрібний портфель кредитів готівкою

Роздрібний портфель кредитів готівкою Банку Кредит Дніпро з початку року збільшився вдвічі, сягнувши за підсумками липня 193 млн грн. Такий переконливий результат отримано завдяки одним із найкращих на ринку умов кредитних пропозицій, високій якості обслуговування клієнтів та ефективній маркетинговій підтримці. Так, за три місяці дії акції «Телевізор у подарунок до кредиту» понад 700 клієнтів фінустанови, які оформили кредит готівкою, отримали в якості бонусу сучасні телевізори, а банк збільшив роздрібний портфель кеш-кредитів на 44%.

«Липень став найуспішнішим місяцем дії акції, незважаючи на сезон відпусток, – говорить Олександр Стецко, начальник управління розвитку продуктів і проектів роздрібного бізнесу Банку Кредит Дніпро. – Ми видали у липні близько трьохсот акційних кредитів на понад 11,5 млн грн. Оформляючи кредит готівкою, наш клієнт може обрати оптимальний для себе термін кредитування – 12, 24, 36, 48 або 60 місяців, – зважаючи на власні фінансові можливості. Більший термін договору передбачає менший розмір щомісячного платежу. Середня сума позики становить 40 тис. грн – це хороша допомога для ремонту, оплати літнього відпочинку, навчання, великої покупки. Напередодні нового навчального року і сезону ділової активності, а також із урахуванням значного інтересу до акції ми прийняли рішення продовжити її дію до 14 вересня. Ми пропонуємо чинним і новим клієнтам скористатися нашою кредитною пропозицією й отримати приз від банку за фінансовий раціоналізм».

За умовами акції всі клієнти, що оформили кредити готівкою на суму від 30 до 50 тис. грн, гарантовано отримують сертифікат, який можуть обміняти на телевізор у торговельній мережі найбільшого національного ритейлера побутової техніки та електроніки «Фокстрот». Діючі та нові клієнти з будь-якого регіону країни можуть не тільки звернутися до будь-якого відділення банку, але й зробити заявку на кредит через Інтернет або Інфоцентр. Для оформлення кредиту знадобляться тільки паспорт та ІПН, довідка про доходи не потрібна. Вагомою перевагою є можливість отримання попереднього рішення по телефону з подальшим отриманням коштів у найближчому відділенні або інформаційно-консультаційному центрі, які розташовано у всіх ключових регіонах України. Всі параметри кредиту прописано в паспорті продукту, який клієнт отримує до підписання кредитного договору. Процентна ставка – одна з найкращих на ринку і залежить від суми та строку кредиту. Клієнтам пропонується широкий вибір каналів погашення і можливість дострокової оплати кредитної заборгованості без жодних штрафних санкцій.

Банкір зазначив, що портфель карткових кредитів також показує хорошу динаміку, збільшившись за 7 місяців на 22%. У результаті роздрібний кредитний портфель фінустанови з початку року зріс на 53%, перевищивши 378,3 млн грн.

Детальніше з інформацією про роздрібні кредитні пропозиції Банку Кредит Дніпро можна ознайомитися на сайті в розділі «Кредити приватним особам».

Коментарі - 7

+
+29
Andrey M
Andrey M
17 серпня 2018, 13:03
#
«за три месяца действия акции «Телевизор в подарок к кредиту» более 700 клиентов финучреждения» — расскажу детальней о этой «халяве для лохов».
Ежемесячная комиссия от 2% в месяц при этом, для участия в акции по телевизору, Вы должны взять кредит от 30 до 60 тыс грн с обязательной ежемесячной страховкой или комиссией еще +2%. В итоге Ваши ежемесячные комиссии стоставляют 4%. Обращаю внимание, что минимальный срок кредита составляет от 12 мес, причем, расторжение страховки не предусмотренно.
По цифрам на кредит в сумму 30 тыс грн имеем 1200 грн только по комиссиям (ежемес+страховка). Что в годовом выражении равно 14400 грн. Переплата по кредиту составляет 48%, при этом эффективная ставки составляет 93.6% (зароботок банка по кругу с последующим использованием средств полученных ежемесячными платежами в данной программе кредитования. Алгоритм арифметической прогрессии). Это чуть ли не самая высокая эффективная ставка на рынке по CASH кредитованию.
Также хочу заметить что бюджетирование данных телефизоров в банке составило 4800 грн. То есть, даже с учетом данной «халявы» переплата на уровне 33% с общей эффективной ставкой около 62%.

Для инфо, банки Кредобанк, КредиАгриколь, ОТР, Аваль по данному направлению кредитования работают с эффективной ставкой 32-40%.
Сами подумайте, укр банк без материнской структуры за границей априори привлекает более дорогие ресурсы — отсюда понятно что и кредиты дешевле чем в иностранных быть не могут.
+
0
Andrey M
Andrey M
17 серпня 2018, 13:10
#
Пиарщики КредитДнепра, напоминаю что согласно постановления НБУ при размещении любых рекламных материалов по кредитованию банк обязан указывать эффективную ставку. В связи с этим, прошу в статье указать уровень эффективной ставки, чтоб потребитель дудостоверился в Ваших словах о чуть ли не лучшем предложении на рынке: ) ) )

В предыдущем посте указал диапазон 30-60 тыс грн.
В статье указано 30-50. Мое упущение, просто при старте данной акции диапазон был до 60 тыс грн
+
0
Andrey M
Andrey M
17 серпня 2018, 13:20
#
Еще один камень в огород банка Пинчука и подтверждения моих предыдущих коментариев:
https://minfin.com.ua/2018/08/17/34600183/
Как Вы думаете, где выше ставки по депозитам, у надежных банков или других?
Конечно мы понимаем что надежность стоит денег, поэтому указанные банки привлекают более дешевые ресурсы под ниже процент.
Отсюда следует что данные банки предлагают более дешевые кредиты.

Вы еще в очереди за «халявным» телевизором? :)
+
+15
Rybalove
Rybalove
17 серпня 2018, 14:23
#
Интересен уровень NPL — получить от 30 тыс. + телик в придачу (который можно тут же продать) — там должен был собраться весь «цвет» нации за этими кредитами :)
+
0
Andrey M
Andrey M
17 серпня 2018, 14:30
#
Тоже вариант:)
+
0
Million Dollarov
Million Dollarov
9 вересня 2018, 9:23
#
Пусть кредит в Днепре кредитует, при чем тут мы?
+
0
Andrey M
Andrey M
10 вересня 2018, 13:28
#
Еще пример одной «халявы» — https://minfin.com.ua/blogs/andreym/117364/
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися