Мінфін - Курси валют України

Встановити
16 серпня 2018, 12:51

ФГВФО продовжив виплати кредиторам Діамантбанку

Фонд гарантування вкладів продовжує часткове задоволення вимог кредиторів Діамантбанку, включених до четвертої черги. Про це йдеться в повідомленні Фонду.

Фонд гарантування вкладів продовжує часткове задоволення вимог кредиторів Діамантбанку, включених до четвертої черги.
Фото: argumentua.life

Згідно з повідомленням, збільшений розмір часткового задоволення вимог кредиторів четвертої черги реєстру акцептованих вимог кредиторів ПАТ «Діамантбанк» на суму 75 536 455,40 грн, що становить у відсотковому співвідношенні 10% від загальної суми черги.

«Вимоги задовольняються пропорційно сумі вимог, що належать кожному кредитору однієї черги. Виплати здійснюються в безготівковій формі, шляхом перерахування коштів на рахунки кредиторів Діамантбанку», — йдеться в повідомленні.

Отже, розмір часткового задоволення вимог кредиторів четвертої черги Діамантбанку збільшиться до 264 377 593,90 грн, що становить 35% від загальної суми акцептованих вимог кредиторів четвертої черги.

Коментарі - 1

+
0
Варвара Зимко
Варвара Зимко
16 серпня 2018, 13:54
#
Учитывая какую финансовую ситуацию создала Гонтарева в стране и как банковская ситуация от этого пострадала, то вообще удивительно. что хоть какие-то банки продолжают нести ответственность перед своими вкладчиками и выплачивают необходимые средства
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися