Мінфін - Курси валют України

Встановити
6 серпня 2018, 17:50

Moneyveo організувала в зоопарку святкування Дня народження єнотів

Друзі, які ви молодці, що прийшли цієї суботи до зоопарку «Парк ХІІ Місяців» і привітали з Днем народження єнотів Євгешу та Елізара. То було неймовірне свято! Подарунки, сюрпризи, смачні пригощання – усього було вдосталь і іменинникам, і їхнім гостям.

День рождение енотов

Дітлахи вручили єнотам смачний торт. Художник з аквагриму намалював малюкам єнотомаски, і малі бешкетники дивували своєю появою спантеличених іменинників. А веселун Менні, який прийшов на свято разом з командою Moneyveo, з радістю знайомився з дітьми і робив з ними пам’ятні фотографії.

Відомі блогери, які були на святі разом із сім’ями, поділилися своїми враженнями:

«Велике спасибі за таке свято. Ми їхали «на сюрприз» і не говорили дітям, що це буде. Уся наша велика родина чудово провела час!» – каже автор популярного українського проекту про сім’ю і материнство bigmama club Олександра Нестеренко.

Блогер Саша Криницька, яка веде проект brandsandtrends.net, приїхала на свято з чоловіком, двома синочками та дідусем. Побачивши пухнастих іменинників, малюки також захотіли стати єнотами та із задоволенням розмалювалися аквагримом у гарненьких звірят.

Команда Moneyveo дуже радіє, що їй вдалося організувати таке веселе і яскраве свято для її пухнастих улюбленців. Вона й надалі піклуватиметься про Євгешу та Елізара. Як і раніше, компанія допомагатиме зоопарку забезпечувати єнотів їжею, своєчасними медичними послугами тощо. А ще співробітники Moneyveo обов'язково будуть навідуватися до єнотів у гості.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися